Nazdar navštěvníku, garisone, všichni kolegové!
Tak Garisone konečně! Obraz OK??? Furt machrujou jak Vant je v obraze nejlepší a jak je vidět oni to umí všichni dobře když se hd stroj spojí hdmi kabelem tak je asi jedno jestli máte vanta, comag, ferdu nebo opticuma!!! Udajně některé strojky i předčí Vanta v SD kanálech...
Tak napiš jak rychlej je boot, jestli používá "režim spánku" nebo se jen uspí, ale obvody běží dál - to pak ale žere 20W ve standby jako třebas ferda 8900.
Napiš jakou má provozní teplotu - třebas pocitově rukou i když to bude zkreslené...
Za necelýho bůra to bude dobrej kup. 1100 o litr zdražil (už dřív) čili sedmička už je opravdu dost! Navíc opticum píše na čelním panelu názvy kanálů a je větší!
Co mě zajímá je kvalita (tvrdost zdroje) 5voltové větve do USB??? Umí to těch 0,5A jak by měly USBčka???
Kluci proč furt kupujete flešky proboha? 16GB fleška stojí minimálně 600,-! Běžte do externího 2,5" hdd!!! 320GB se dá koupit za 1500,- a s rychlostí u nich taky nikdy problém není. Jenom jde o to koupit ten co má nízké nároky na rozběh motoru, aby ho prostě usb roztočilo. Když už se motá, pak problém není... Stačí ho vzít do krámu, dát na něj ucho, připojit a hned víte na čem jste. Hlavně nesmí cvakat. To má málo proudu a neroztočí se!!!
Jo a přál bych vám vidět tolik kleklejch flešek jako já. Mám jich ve stole už pěknejch pár kusů. Odejde řadič, paměť, hřejou se... S hdd když neseknete za běhu o zem tak pohoda. No pohoda Taky tu mám pár kleklejch 3.5" hdd, ale pšt
No když spočítáte náklady za 1 GB tak jednoznačně hdd. Mám na Vantovi teď 320GB hadr a je to málo Fakt málo ...
Jo a nic si nedělejte z toho že toto všechno je OT. Nikdo to neřešte, aspoň si tu pokecáme bez urážek a výpadků jak to jinde chodí.
Tak se mějte. Za chvíli je září - ty vole to zas bude. Škola, školka...