No tedy garisone teď jsi mě fakt rozesmál. Opakuji, že to nemyslím zle a nijak na Tebe neútočím, takže to opravdu neber osobně... ALE :
Nechápu co tím myslíš a sleduješ (asi prachy...), ale koupit si telku senkor a ještě 66cm a potom uvažovat o Vantovi???????????
To snad nemyslíš vážně? Pokud tedy neuvažuješ o nové telce tak HD přístroj nekupuj... Fakt ne.
Píšeš, že se nemuselo nic řezat - ok.
Já bych řezal až bych brečel!!!!!!!!
Ty jsi nepodlehl kouzlu obrovských uhlopříček? Já mám 127cm a pokud bych měl financ šel bych klidně do 150cm! Neříkej, že když přijdeš do krámu, že nekoukáš "alespoň" po 107cm? Opravdu ne?
Já vím ono je to také o sledovací vzdálenosti. Já mám místa dost, proto ze skušenosti doporučuji hd ready páč když si od ní dál tak poznáš prdlajs. Pokud máš málo místa tak ok - jednoznačně full a k tomu kvalitní satelit (hd), ale opět to chce uhlopříčku jako prase-samo v rámci možností. Já jsem tím asi posedlej, měli jsme doma před tím projektor - to bylo žůžo, ale měl svá negativa tak šel z baráku. (zatemněná místnost, hlučnost-i když s tou jsem si vyhrál a dotáhl jí na minimum...)
K té plazmičce jsem přidal starší kino thomson, ale vše v kvalitním černém tuhém dřevě, kvůli zkreslení má obrovský výkon, k reprákům pořádně tlusté dráty, to je nářez... Subwoofer Magnat - také výborný kousek. A to je potom radost se dívat i na zprávy...
A k tomu bych měl nějakou malu bedýnku? To ne
To nejde
Ale je to Tvá volba a teď už s tím asi nic nenaděláš...
A ještě něco... Televizi dneska na 10 let? Tak to je taky sranda!!!
Neblbni, za pár měsíců no když pánbůh dá tak cca 2 roky a budeš koukat po jiné. Kór když si teď koupíš JEN 66cm...!
A hd satelit 15 let???? Ty si mi ale srandista... Když už nic jiného, tak v každém sráči máš dneska kurvítko (psal jsem o tom jinde - např. teplovodivé pasty které se po 2 letech a jednom měsíci mění v dokonalý tepelný isolant...) a je vymalováno. Všechno se dneska pájí horkou jehlou (bga kuličky) a po nějakém čase to odejde. Když ne elektrika, tak teplota, když ne teplota tak studeňáky páč se přechází na bezolovnatý cín a to je peklo. Nic Ti 15 let nevydrží!!!
No a nakonec jak si psal o tom Opticum 9500 HD PVR READY... Vypadá dobře co se parametrů a hlavně ceny týče... Ta je hlavní... Akorát zjisti jestli čtečka umí krypťák páč jinak musíš mít ještě modul...
Akorát Vám tedy kluci řeknu když koukám na toho opticuma:
Proč ty hovada všude serou takový kruhy!!!!!???? Kurva proč??? To je humus.! Myslím tím tlačítka do kruhu nebo kulaté displeje. Např. vant. 1100 tlačítka do kruhu... Hnus. Kdyby tam daly obyč. třeba do řady - paráda.
Nebo SD Kaon 570 uprostřed "magický voko". Hnus. Nebo tento opticum - zase talčítka do kruhu - to je na přesdržku!!!
Nebo Topfield 5... s těmi kulatými tlačítky - HNUS.
Takovej vant 7-8000 nádhera. Nebo ferda 8900 sice taky náznaky té stříbrné klikaté linie to kazí, ale furt ještě hezkej kousek... Ten Optikum připomíná levnější hd Vanty...
Ty jo to je zase slohovka. Tak se nezlobte, a hlavně Ty Garrisone.
Edit: Jo teď čtu, že ten Opticum 9500 HD cryptoworks na neof. softu umí - tak to je paráda. A prej děsně rychle přepíná hd kanály... Není co řešit...