Nazdááár "CSSFáci"
rád Vás vidím!!! Tak že bychom to tu oživili
?
Pokud budeš chtít dám ten pdf manuál někam jinam - klidně si řekni.... Ale řekl bych, že strejdové dávají ke všem HD modelům stejnej
Je to z toho malého CDčka co bylo u toho. Někde jsem četl, že je tam vir nebo troják, ale je to blbost - je čisté.... Aspoň to moje...
Ten disk je obyčejný 2,5" rámeček (už hodně starý-za 2 stovky) s dalším konektorem na přídavné napájení (kulatá koncovka na jedné a na druhé USB), ale to u 1100 používat nemusím - jak jsem psal - 1100 dává dost proudu! Tuším Toschiba, má 40GB a jen 2Mb cache - ale šlape v pohodě...
Teď jsem zkoušel ten Time shift - (volba off tam není!!!) bylo to na "AUTO" a druhá volba je na "RUČNÍ" tak uvidím co to udělá na to ruční... V položce HDD auto standby (v infu) píšou, že by se měl po 5ti minutách vypnout. Tak se du kouknout co to udělalo když jsem 1100 dal do standby. Hned se to nevyplo s vypnutím přijímače (5 voltů šlo do USBčka furt - motal se
)
HMMM tak hovno s kroužkem. Uteklo 10min a disk se motá a svítí furt. Ze zdroje do USB leze pořád 5 voltů. Ať timeshift mám na auto nebo na ruční... ŠKODA. Třebas nový fw...
Ještě zkusím co to udělá po 5min když je přijímač puštěněj...
Jinak jsem moc rád, že jsem se nechal "ukecat" a šel do HD přijímače. Když jsem uviděl tu posr... Novu HD (pardon) tak mi spadla brada. Jen skrytě doufám, že naše čt programy s k tomu postaví čelem a HD začnou na Skylinku taky šířit (v ceně!!!)
Opravdu na 50" plazmě a hdmi spojení je obrazovej skok fenomenální!!! Kdo váhá tak ať kupuje HD PŘIJÍMAČ!!! Supr barvy, podání černé a o obrazovém šumu ani nemluvě!!! To, že SD programy přes scart na SD přijmačích jsou obrazově lepší je HOVADINA. Bál jsem se toho, ale ZBYTEČNĚ !!!
Jestli jsi to Ty losos co mě "tahal za uši" jinde na fóru tak jsi měl pravdu nóóóóó´- přiznávám voléééé
Tak sorry - jsem se rozvášnil...
Jo tak ten externí HDD se nevypnul ani při puštěném přijímači - zkušel jsem všechno možné ale NEE !
Nějaké nápady? Pište i ostatní co ho máte jaké máte zkušenosti...
Tak čau
P.S. Jo a také zkušenost s "vystříháváním" nahrávky... V přijímači to lze (v modu přehrávače, pravé tl. a v menu zelené) ale je to tak nezkutečně zdlouhavá záležitost, že to v přijmači NEMÁ cenu... Nahrávka cca 4GB-asi 3,5 hodiny SD signálu, ustřihnutí úplného konce-cca 15min trvalo půl hodiny !!!