forum.vantage.cz

Podpora přijímačů Vantage

Vantage 8000 a přehrání souboru

Diskuze o přijímačích řady Vantage HD.

Vantage 8000 a přehrání souboru

Příspěvekod mick04 » 11 pro 2009, 09:07

Zdravím všechny, mohl by mi prosím někdo osvětli způsob kopírování/přesunu souboru třeba z flashky na HDD? Přišel jsem na to, že film musím nejdřív na chvíli pustit z flashky, čímž se mi aktivuje menu umožňující kopírování/resp. přenos souboru. Vždy se mi zatím podařilo soubor na HDD POUZE přenést, nikoliv zkopírovat. To samé platí o pro obrácený postup jen s tím rozdílem, že pokud přístroj detekuje nedostatek místa na flashce (upozorňuji, že 2,5 GB volného prostoru pro 1,5 GB filmu ohlásí jako nedostatek paměti!!!), soubor je nenávratně pryč...
Další dotaz se týká rychlého přehrání souboru nahraného z flashky na HDD. Podařilo se mi zrychlit posum max. 2x, byť se mi objevuje i rychlost 64x, ale ta nefunguje. Vůbec není šance dostat se v krátké době třeba na konec filmu tak, jak např. u souborů nahraných přímo ze satelitu na HDD.
Dodávám, že v obou případech jde o formát filmu *.avi...
Díky za pomoc
mick04

Re: Vantage 8000 a přehrání souboru

Příspěvekod keras » 17 pro 2009, 18:38

A tím přesouváním mezi fleš a hdd Ti nepomůžu... Je to prostě dement kterej přosouvá ale nekopíruje...
S tím avi je to katastrofa - na to se patří vysrat!!! Já to vzdal hned při prvních pokusech.
Mám vedle placky htpc a můžu ti říct, že třeba bdrip nemá z pc konkurenci!!! Takovej media player clasic - nádhera, paráda... Na to nikdy vant mít nebude!!!
ahoj
Keras
keras

Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100