od Návětěvník » 22 srp 2009, 02:49
Ahoj chlapi!!Mam sice 8000 ale hodně se vše podobá,já jsem tam nechal SW z listopadu 02,41,01T-0 potíže jsou oproti tomu co píšete znatelně menší.Bránim se dávat tam neodzkoušený a chybný SW.Mám už několik roku Vantage combo X221T SCI vyměnil jsem tam skoro všechny SW ktere vyšly.Postupně se to tak vyleošovalo že z toho je opravdu slušná mašinka, v menu spousta vylepšení , lepši ovládáni ,spousta pomucek pro usnadnění ovládáni ,prostě nadšenost!! Proto jsem šel znovu do Vantage ,duvěra to byl hlavní duvod koupi.Netušim co se stalo proč tolik chyb a seku v nových FW.Musim ale popravdě říci a to je vlastně hlavní duvod proč jsem se dal do psaní tohoto článku,stávalo se že se z nečekaných duvodu vymazaly všechny nastavené družice a všechny pracně porovnané programy. Opravdu hrozně nepříjemná věc!!!!!Chépal jsem to jako dan za širokou možnos přijmu kodovanych programu.Bohužel tuto chybu si uchovali i nástupci.Mám poslední zprávu 7000 to umí taky.Jedna moje zkušenost je -POZOR OPRAVDU VELKY POZOR!!! při vypínáni přijímače. Vantage si opravdu dává na čas než provede všechny zápisy než usne,potom naskoči hodiny a teprve pak mužete vypnout sít uplně.Já to řešim vypínatelnou zásuvkou, NENECHAM ho žrát 12Watu ve spánku!!! Na smazáni všeho má také vliv vedlejší zařízení které mám připojené v celé sestavě.Většina zařízeni má jen vidlici 230V bez zeměni,dá se teda otáčet, potom je jednou fáze na levo nebo na pravo ,pokud je vše ve zdrojích zapojeno v evropské normě mělo by to být jedno.Jenomže jsuo obvody ktere tento fakt likvidují a potom na kostře jineho zažízení mám najednou jalovou štávu,a to stači na pruser v citlivem zařízení. Musel jsem si udělat červenou značku na vidlici a na zásuvce abych to přát neotáčel, potom to přestalo smazávat nastaveni celeho satelitu.Nedoporučuje se taky krátce za sebou vypnout a zase zapnout,to je zdroj značných prušvihu ve všech obvodech.Zkontrolovat propojené kostření SCARTY a podobně odpojit a změřit skáče tam docelá slušná jiskra!!!!!!!Toto je určeno pro neznalé a málo zkušené uživatele NE pro mazáky!AHOJ
Naposledy oživil Anonymous v 22 srp 2009, 02:49