forum.vantage.cz

Podpora přijímačů Vantage

Chyba playeru-vracení při přehrávání

Diskuze o přijímačích řady Vantage HD.

Re: Chyba playeru-vracení při přehrávání

Příspěvekod návětěvník » 08 dub 2009, 16:39

Karasi měl jsi pravdu s těma baterkama.Stači se tam jenom podivat a ne jenom věřit co kdo řekne .Ahoj!
návětěvník

Příspěvekod usak » 08 dub 2009, 17:54

Nazdar, já měl SW 241 a ten měl stát úplně za hovno k vůli EPG, ale obraz byl fajn, nahrávání jelo a nerestartoval se vůbec. 247 se mi osobně taky neseká, obraz je dobrý po nastavení TV akorát to nahrávání, nevzbudí HDD. 246 tu jsem měl jen chvíli a v momentě kdy se mi sekla úplně při běžném užívání šla jak špinavé prádlo. Nevím je fakt, že s tím nedělám takové pokusy jako vy, ale sekat se to prostě nebude.
usak

Příspěvekod keras » 08 dub 2009, 22:18

Návštěvníku o nic nejde, pes bude zakopanke něke jinde ;) Možná ty membrány v DO - jsou dost neobvyklé i nespolehlivé. (Třeba DO od genius theatre 5.1 na jednu malou 3V baterii to je hnus - hlavně ty mebrány !!!)

zdarec usak!
FW pod 2.44 nem cenu už teď vůbec zkoušet. Je tam dost zásadní rozdíl v obraze!!!
Je fakt jak to dělá restarty tak to je pěkně nahovno. Obzvláště když to bootování je dlouhé jak sviňa. Asi nejdelší co jsem kdy viděl!!! :(
Mě 2.46 se restartovala (myslíš tím to sekání ne?) náhodně na některých programech při zmáčknutí INFO !!!
Ten 2.47 je zatím v pohodě... Až na ten hroznej HROZNEJ! player...
Psal jsem, že 2.47 má horší obraz, ale asi je to blbost. Je asi stejnej jak na 2.46...

Teď to chce se na to alespoň půl roku-rok vysrat, pak zagooglovat a nahnat tam ten nej fw :D
Ahoj
Keras
keras

Příspěvekod usak » 09 dub 2009, 18:46

Nazdar jasně, že tím sekáním jsem myslel restart. Jednou se to seklo manželce a to vanta teda přehnal a když se to reslo mi, tak bylo vyřešeno vše. Už si nepamatuji co jsem zmáčkl, ale nebylo to nic co jsem četl u ostatních, takový soft je prostě k ničemu.
usak

Příspěvekod keras » 09 dub 2009, 20:34

Ty jo dnes večer se mi na fw 2.47 (pro změnu na barrandovu...) při zmáčknutí INFO taky restartoval.
Ať jdou doprdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keras
keras

Příspěvekod Návětěvník » 22 srp 2009, 02:49

Ahoj chlapi!!Mam sice 8000 ale hodně se vše podobá,já jsem tam nechal SW z listopadu 02,41,01T-0 potíže jsou oproti tomu co píšete znatelně menší.Bránim se dávat tam neodzkoušený a chybný SW.Mám už několik roku Vantage combo X221T SCI vyměnil jsem tam skoro všechny SW ktere vyšly.Postupně se to tak vyleošovalo že z toho je opravdu slušná mašinka, v menu spousta vylepšení , lepši ovládáni ,spousta pomucek pro usnadnění ovládáni ,prostě nadšenost!! Proto jsem šel znovu do Vantage ,duvěra to byl hlavní duvod koupi.Netušim co se stalo proč tolik chyb a seku v nových FW.Musim ale popravdě říci a to je vlastně hlavní duvod proč jsem se dal do psaní tohoto článku,stávalo se že se z nečekaných duvodu vymazaly všechny nastavené družice a všechny pracně porovnané programy. Opravdu hrozně nepříjemná věc!!!!!Chépal jsem to jako dan za širokou možnos přijmu kodovanych programu.Bohužel tuto chybu si uchovali i nástupci.Mám poslední zprávu 7000 to umí taky.Jedna moje zkušenost je -POZOR OPRAVDU VELKY POZOR!!! při vypínáni přijímače. Vantage si opravdu dává na čas než provede všechny zápisy než usne,potom naskoči hodiny a teprve pak mužete vypnout sít uplně.Já to řešim vypínatelnou zásuvkou, NENECHAM ho žrát 12Watu ve spánku!!! Na smazáni všeho má také vliv vedlejší zařízení které mám připojené v celé sestavě.Většina zařízeni má jen vidlici 230V bez zeměni,dá se teda otáčet, potom je jednou fáze na levo nebo na pravo ,pokud je vše ve zdrojích zapojeno v evropské normě mělo by to být jedno.Jenomže jsuo obvody ktere tento fakt likvidují a potom na kostře jineho zažízení mám najednou jalovou štávu,a to stači na pruser v citlivem zařízení. Musel jsem si udělat červenou značku na vidlici a na zásuvce abych to přát neotáčel, potom to přestalo smazávat nastaveni celeho satelitu.Nedoporučuje se taky krátce za sebou vypnout a zase zapnout,to je zdroj značných prušvihu ve všech obvodech.Zkontrolovat propojené kostření SCARTY a podobně odpojit a změřit skáče tam docelá slušná jiskra!!!!!!!Toto je určeno pro neznalé a málo zkušené uživatele NE pro mazáky!AHOJ

Naposledy oživil Anonymous v 22 srp 2009, 02:49
Návětěvník

Předchozí

Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100