durinov píše:Dnes som sa vrátila k nahrávaniu osobnych lóg a zbespečila som si orginál SDcard ADATA 16gbit,6class a problem nahratia lóg pretrváva,preto sa ospravedlňujem vo výroke pochybnosti sdcard.Preto,vyzývam všetkých čo majú skúsenosti s nahratím osobných kanalových lóg a podarilo sa ím vytvoriť´vlastné logá,nech poradia presný postup.Netuším ako,podrobne postupovať ,ale ja osobne som postupovala,že som si stiahla súbor chlogo s logami českých a slovenských tv staníc na SDcard 16gbit 6class a cez MENU other setting potvrdila tlačítkom OK na SDcard súbor chlogo vypisuje chybu.Ak niekto pozná presný postup nahratia vlastných lóg do VT-1 nech poradí.Je možné,že treba aktivovať nejakú položku,ktorou sa to prelolmí,ale netuším ako ďalej.
Čo sa týka lóg tak som vyriešila tento môj problem a uviedla som ho v sekcii VT-1kanál logá na displey.Rada by som pokračovala v porovnávaní satelitných prijímačov od firmy vantage,teda VT-1 a napr.vantage 8000s .Dnes som sa zamerala na multimedia player,kde som stiahla video format typu avi na usb zariadenie a prehrala som ho vo VT-1 tak ako vo vantage 8000s.Pri prehehrávaní tohto formátu sa načítal rovnako v oboch prijímačoch,problem nastal len vo vantage 8000s a to keď som chcela posunúť ďalej dej zrychleným(pretočením filmu deja ) čo sa aj podarilo,ale po opätovnom spustený,začalo sekať obrazom a nešlo plynule prehrávať.Narozdiel u VT-1 sa tento jav nezobrazil,čo ma milo prekvapilo a pripadala som si,že daný súbor avi prehrávam vo vlastnom počítači.Netuším,aké skúsenosti majú viacerí uživatelia vantage 8000s s prehrávaním avi súborov,ale u mňa sa zakaždým prejavovala táto nedokonalosť.