jarino1978 píše:Chalani, ak chcete poradiť a vyriešiť vaše akože problémy s Vantom, pýtajte sa...
tak ja bych se tedy zeptal - mam Vantage 7100TS posledni oficialni FW 2.57 s HDD pripojenym pres eSATA
1. proc ve vantage playeru mi nekdy jde cas 2x pomaleji (mam dojem, ze to je u nahravek z Primy HD z DVB-T) - diky tomu nelze vubec pouzit jakykoliv rychly posun, nebot ten se provede podle ukazovaneho casu a tudiz se posun provede zcela nesmyslne
2. proc ve Vantage playeru dam posun o 10 minut dopredu a ono to docela casto poskoci o 20 minut
3. proc ve Vantage playeru dam zrychlene prehravani vpred a ono mi to najednou poskoci o mnoho minut zpet
4. proc casto zatuhne obraz pri spusteni zaznamu (a stalo se to i v prubehu zaznamu - to jsem zatim videl jen jednou, ale zas moc casto nesleduji zaznam, takze ono se to muze stavat mnohem casteji, akorat kdyz to nahrava v dobe, kdy to nikdo nesleduje, tak se to nezjisti) - nahravani bezi porad dal a nahravka je vporadku, jen obraz se zastavil a po nejake dobe se tam objevi plujici logo Vantage na cerne obrazovace - nejspis nejaky sporic
5. proc to nektere USB nepozna pri zapnuti pristroje - pokud se pripoji za chodu, tak je prijimac spravne najde a jdou pouzivat (akorat je to v rozporu s pokyny v navodu)
6. proc se v nepravidelnych intervalech objevuji vypadky obrazu a zvuku pri prehravani zaznamu pres HDMI
7. proc nelze pouzit uspavani HDD, nebot pri jeho probouzeni vetsinou prijimac zatuhne a nic nenahraje
8. proc prijimac vytvori adresar s nesmyslnymi znaky na konci, ktery je pak v PC necitelny
9. proc se pri spusteni a ukonceni zaznamu vzdy rozsype obraz a zvuk - stejne tak pri spusteni nahravky, taky to zacne rozsypanym obrazem - pritom u starsich FW se to nedelo, nebo v podstatne mene rusive
10. jak ovlivnit vytvoreni nahledu, ktery se objevuje u nahravky ve Vantage playeru - preci jen porady vetsinou zacinaji se zpozdenim a tak vsechny tyhle nahledy ukazuji akorat reklamy pred tim poradem a u nahravek, ktere si chci uchovat delsi dobu me to trochu stve
11. proc spatne funguje strih - to ze trva dlouho bych jeste nejak snesl, ale to, ze se casto nepovede a skonci treba na 99% a pak je treba pouzit sitovy vypinac mi dost vadi
12. jak opravit poskozeny idx soubor - u nekterych nahravek, kdyz se pokusim o strih, tak dostanu hlasku, ze je poskozeny indexovy soubor a strih se vubec neprovede a pritom to je originalni nahravka zatim bez jakychkoliv uprav