Pro kerase !! Prosim Tě mužeš kouknout na netu co je to za HDD? Uvažuju o něčenm takovém , zajímá mě Tvuj názor, já s tím nemám moc zkušeností. Dík za každý názor!
http://www.pixmania.cz/cz/cz/4091095/ar ... lemen.html
keras píše:--Základ=fat32 !!!!!!!!!!!! Nejlépe s podporou větších souborů než 4 giga. Je na to soft....
keras píše:Zdarec saide
Je to třiapůka čili má přídavné napájení což může ulehčit zdroji ve vantovi. I když už jsme o tom tady někde psali, že spotřeba 2,5 ext. hdd pro zdroj neznamená skoro žádné zatížení vzhledem ke spotřebě celého Vanta.
Je to WD což vzhledem ke kompatibilitě s Vantem je asi nejlepší řešení.
Udávanou rychlost má 480 Mbits za sekundu což je až doprdele.
Nikde jsem nenašel jak se chová ve standby a zda se vypíná po určité době nečinnosti... Tam by mohl být trochu problém.
Nicméně obchod pixmánie je ve francii. Čili počítej trochu větší poštovné a delší doba doručení.
Servis na výrobky WD by snad měl být i v ČR čili s reklamací snad "no poroblem".
Ale to Ti snad nemusím vykládat když kupuješ ze zahraničí...
Já bych možná volil osvěčenější řadu WD MyBook3 Essential 1TB který koupíš tady v čechách, ale je zase dražší - cca 2400,-. Navíc ho do 14ti dnů můžeš vrátit!!!
Měj se
Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků