Ahoj jira !Pokud tomu dobře rozumím tak se Tí nedaří vubec nahrávt.Ale já napsal že po dlouhém nahrávání to ,je 3-4hod záznamu se začnou projevovat poruchy a ne že to nenahraje.Nahrává to uplně na vše co mám doma,dokonce na kartu z fotaku přez čtečku karet SDHC.Flesh jsem odzkoušel několik a bez problemu .Stejné vubec nejdou třeba na Showboxu 700,Goldenech a Ferguson na HD potřebuje nejméně 9Mb/s,Vanta to nahrá i na tu nejpomalejší.
Nato aby Ti to nešlo vubec by si musel udělat nějaký brutální zásah a porušit všechna pravidla a něco zničit.
Napiš sem co Ti tam vubec fuguje :
1)-čte to JPG,filmy Difix, z předního USB ?
2)-jak postupuješ při nahrávání FW.
3)-co mačkáš při ručním nahrávání,červené tlačítko nebo Timer Shift -Duležité!!!
4)-co máš za HDD v přístroji a kdo Ti ho tam montoval
5)-kopíruješ seting nebo ho znovu vytváříš/kopíruješ ho na HDD nebo na flash disk.
6)-co vše si poslal na HDD
7)-jak postupuješ při zasunutí USB flash a odpojení
8)-kolik si udělal tvrdých restartu
9)-vypla Ti nekdy elektřina při nahrávání na HDD a dokonce při přepisu FW!!
10)-jak vypínáš přijímač podrobně popiš velmi duležité!!!!!!!!
Mě Vantage nahrává jen je nespolehlivý, to je rozdil -hřeje se a nejsem sám kdo s tim bojuje, protože vnitřní HDD tam dělá to peklo , zde májí dodatečně ventoš:
http://www.forum.vantage-digital.com/sh ... 951&page=6na posledním příspěvku je fotka.
Dodatečně jsem odzkoušel tu nejpomalejší flash- ku a nahrál bez problému dva HD programy!!!!!!!!!
Je duležitý formát i na flash disku,musí být Fat 32,jinak Vanta nebere.Ferguson ARIVA umí dva formáty a dokáže flash naformátovat.