nic NEŘEŠ, NEPŘEPÍNEJ A KUP ARIVU.
Když si koupíš cokoliv jiného, stejně zjistíš, že tam určité problémy budou, ale zaplatíš za to dvojnásobek...!
To měj na paměti. Kdo koupil Vanta 8000 za nekřesťanské prachy toho lituju ohledně těch chyb a věčně nových fw a znova chyb a teplota a DO a větráky a ...
Píšeš že: "jiný přijmače nabízejí víc" To je blbost!
Víc než 1080i stejně nikdo v hd nevysílá. Je to interlejsing (prokládané) 1080p. Pokud bys chtěl zkutečné 1080p tak jedině z BD nebo z PC... Na Tvojí placku filips to zaručeně půjde i když jsem její název "PHILIPS 32PF533" nikde na webu nenašel. Musíš to napsat přesně... Našel jsem akorát 32PF5331/12 a to je hd ready čily stejně to TV (nebo sat.) bude upscalovat dolů tak to rozlišení vůbec neřeš. A navíc uhlopříčka 81cm (a doufám, že na to koukáš ze tří metrů nebo víc!) na to si snad ani HD nekupuj!!!
Píšeš, že tomu vůbec nerozumíš, tak když už, tak si určitě kup arivu. S vantem bys furt něco řešil a nezlob se na mně trochu o tom vědět ale musíš, jinak budeš nešťastnej. No a nebo Tě to donutí něco o tom nastudovat a bude to mít zase jiný přínos...
Pak ale určitě zjistíš, že budeš potřebovat novou, větší telku!
Hele Honzo už jsem ztrati hodně času, nikdo by Ti takhle asi neodpovídal, jsem slohař no...
Přeji šťastnou ruku při výběru
Ahoj