Ahoj všem,
chtěl bych se zeptat na tomto fóru na problém, který mám s Vantage 8000HDS a nevím si s tím rady. Mám zakoupený Skyling balíček, a abych nemusel kupovat CI modul, nahrál jsem do přijímače neoficiální firmware 25201, který emuluje Cryptoworks a kartu mám tudíž v CA slotu. Vše funguje v pohodě. K přijímači mám připojený externí USB disk (WD Passport 120GB). Sestava šlapala cca 14 dní bez problému. Poté se začaly objevovat nepravidelně problémy s nahráváním. Naprogramovaný pořad se prostě někdy nahraje a někdy ne (cca tak pů na půl). Chtěl bych se zeptat, zda se s tím někdo setkal?
Mám ještě jeden postřeh, pokud přijímač zapnu, tak se po cca 40s objeví hláška "Médium vloženo => USB1", pak po cca 50s "Externí médium připojeno => USB1", ale občas se objeví po pár vteřinách hláška "Externí médium nepřipojeno" a pak zase asi po cca 30s znovu "Externí médium připojeno => USB1", jako kdyby se disk odpojil a zase připojil.
Občas se mi dokonce stane, že i když je přijímač zapnutý a je naprogramováno nahrávání, tak se "jakoby" začne nahrávat, v seznamu stanic vidím u příslušného kanálu červené R ale ve skutečnosti se nenahrává, poznám to i podle toho, že disk nepoblikává, jak to dělá když se opravdu nahrává a on jednou za cca 2s uloží datový stream.
Netušíte někdo zda je to tím firmwarem? Zda je to známá chyba, která třeba bude (nebo už byla) opravena v další verzi a které? Moc díky za jakékoli postřehy nebo rady, co s tím.
Tom