miki16 píše:Ja som čítal aj o Vantage HD 8000 S,toľko chvály,a ako to je v skútočnosti?
Počet funkcií nieje najdôležitejší,ale kvalita a spoľahlivosť.Táto značka to zatiaľ nepotvrdila.
admin píše:miki16 píše:Ja som čítal aj o Vantage HD 8000 S,toľko chvály,a ako to je v skútočnosti?
Počet funkcií nieje najdôležitejší,ale kvalita a spoľahlivosť.Táto značka to zatiaľ nepotvrdila.
Nerad bych tu nekoho urazil, ale urcite jsem schopen podstatne lepe zhodnotit co znamena spolehlivost prijimacu a v tomto ohledu je Vantage jednickou. Dulezite je, aby dokazal byt clovek objektivni a k tomu potrebuje poznat vice prijimacu a mit moznost dlouhodobeho srovnani. Ne mit dome jeden kus a podle toho hodnotit cely model. Nic neni dokonale, ale rozhodne se jen velmi tezko hleda podobe vybavene a spolehlive zarizeni (s ohledem na minimalni pocet reklamaci).
Nechci tu protezovat Vantage, ale znam vetsinu prijimacu na nasem trhu a take jak jsou poruchove a nespolehlive. Vantage vzdy prineslo neco noveho a VT-1 zcela jiste bude mit take svoje, jen od nej nemuzeme chtit hned prvni den dokonalost.
Zpět na Vantage VT-1 Full HD PVR
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník