Paul2081 píše:To: pank 1.09 stáhni OTA sat ASTRA je to přednastavené na VT1. S diskuse na fóru v Německu jde asi o fw umístěný na sat. korejskou firmou, která fw pro Vantage připravuje.
mischooo píše:Chcem sa opýtať na tú hlášku Please check your smard card cryptoworks v4.02.006 . Robí mi to na History. Mám kartu skylink a modul Irdeto - cryptoworks Eurocam Smard TV. Zvuk mám vyvedený optickým káblom na zosilovač ONKYO a obraz ide cez HDMI 1.3 na Samsung LE37A656. Čím to môže byť?? Je to tým modulom??? Alebo je to kartou od skylinku??? Skúšal som aj RTOS a aj Linux a na oboch to robí. mám 2.03 a 1.08. Ďakujem za odpoveď.
durinov píše:Jediné čo môžeš ešte vyskúšať je nahrať starší RTOS firmware 01.04T-0.U tohto firmware sa síce objaví,ale ojedinele.
JaraN píše:Ahoj,
mám tento dotaz, jak máte (nebo mám) nastavit VT1, abych mohl současně nahrávat a sledovat jiný program. Mám 1 konvertor na parabole s motorem. Je mi jasné, že nemohu sledovat kanál na jiné pozici než nahrávám, ale pokud je na stejné pozici, třeba CT1 a CT od SkyLink, nebo PromaCool/prima. Ve VT1 mám dvě karty (skyLink a Gital) ale je to jedno. Jak začnu nahrávat, ostatní programy nejdou zvolit (zešednou). Jde to nějak nastavit ?
Díky za odpovědi
Jara
mischooo píše:durinov píše:Jediné čo môžeš ešte vyskúšať je nahrať starší RTOS firmware 01.04T-0.U tohto firmware sa síce objaví,ale ojedinele.
Pozerám to väčšinou cez ten Linux... Vyzerá že má o niečo krajší obraz... Vnútorný HDD som si naformátoval na NTFS kôli veľkosti.. Dal som si tam FullHD filmy a tie majú okolo 10 GB a tá veľkosť sa nezmestí na FAT32 (je obmedzené na 4GB)... a RTOS nepodporuje NTFS... Myslíš že sa to vyriešia v novšej verzii SW ???
Paul2081 píše:mischooo píše:durinov píše:Jediné čo môžeš ešte vyskúšať je nahrať starší RTOS firmware 01.04T-0.U tohto firmware sa síce objaví,ale ojedinele.
Pozerám to väčšinou cez ten Linux... Vyzerá že má o niečo krajší obraz... Vnútorný HDD som si naformátoval na NTFS kôli veľkosti.. Dal som si tam FullHD filmy a tie majú okolo 10 GB a tá veľkosť sa nezmestí na FAT32 (je obmedzené na 4GB)... a RTOS nepodporuje NTFS... Myslíš že sa to vyriešia v novšej verzii SW ???
Je to možné,vidíme s čím přijde Vantage. Podle něm.fóra by dnes měl vyjít nový Linux.
Zpět na Vantage VT-1 Full HD PVR
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků