Seeker píše:Re:Paul2081;
S tím spodním slotem mám naprosto stejnou zkušenost, už od provopočátku jsem si všiml, že horní jel i na CW pomaleji (při přepínání HD-SD) a s Irdetem nefachčil vůbec. Jenže toto není jenom problém VT-1, vzpomínám si, že před pár lety jsem něco podobného zaregistroval u Topfielda. Ke tomu chlazení - já zase tvrdím, že VT-1 má chlazení (a i hlučnost větráku) vyřešeno naprosto ok; tento přijímač se vůbec nepřehřívá, mám ho už přes rok a i loni v letních vedrech nebylo prakticky potřeba mít v menu ventil. trvale zapnutý (nastaveno na automat). Starší modely Vantage, Topfieldy apod. byly proti tomu smaženky, DreamBoxy dle recenzí nevyjímaje, Technisaty také daleko víc hřejí, jiná otázka je ovšem nedostatečné chlazení procesoru které je v protikladu s nízkou teplotou skříně. Tu jsem ještě odkrytovanou neměl, ale jak říkám, ani v loňských největších vedrech s tímto nebyl žádný problém.
Ještě k IR: jedu teď čistou IR kartu na IR/CW modul Mascom s posl. sw a v Linuxu už bez problémů, i když se starým dobrým CW (karta i modul SMITH) přepínaly HD vers. SD programy přeci jen rychleji a naprosto bezproblémově, zkrátka Irdeto nám byl čert dlužnej. Např. ale do Technisatu můžu dát cokoliv, horní spodní slot, jede pořád naprosto stejně a precizně.
okty píše:Ahoj, dneska jsem si pořídil taky tenhle kousek, protože už mám 7100vku a chci zkusit doma sdílení karty. Ale zatím všechno špatně... V balení není český návod (neví někdo kde ho sehnat?) a po zapnutí se ukáže číslo FW a teď už asi 10 minut jen loading... Tuším zradu
Zpět na Vantage VT-1 Full HD PVR
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků