forum.vantage.cz

Podpora přijímačů Vantage

Chyba playeru-vracení při přehrávání

Diskuze o přijímačích řady Vantage HD.

Chyba playeru-vracení při přehrávání

Příspěvekod keras » 04 dub 2009, 09:13

AHOJ
Taky se Vám stává že když koukáte na nějakou nahrávku z hdd a pak je např. reklama tak to rychloposuvem (2x,4x,8x,16x,.......) popoháníte dopřeu a při vrácení zrychleného posuvu zpátky na 1x (normální přehrávání) to najednou zkočí o kus zpátky kde jste třeba naposledy taky něco přetáčel. Třeba o půhodinu zpět. Jakoby si to dělalo nějaké indexy a pak se to blbě vrátí... Řekl bych, že je to chyba ve fw 2.46 final. FW 2.48 prý bude mít novej player tak uvidíme...
Dělá to prosím Vás někomu a popř. nevíte jak to obejít nebo jak se toho zbavit??? Když je delší nahrávka tak to pěkně nasere to všechno zase přejíždet...
Díky
Keras
keras

Re: Chyba playeru-vracení při přehrávání

Příspěvekod K8_ » 04 dub 2009, 16:45

jo to je normální vlastnost, stejně tak se občas stane, že se při tom přístroj zrestartuje, řekl bych, že to programuují nějací studenti, podle toho jak ten SW vypadá
K8_

Příspěvekod usak » 04 dub 2009, 18:01

Tak přesně popisované se mi stalo taky, vyřešil jsem to přechodem na FW 247 a vše v poho akorát při nahrávání než vzbudí HDD tak nezapne nahrávání, je nutné nastavit dvojí nahrávání chvíli po sobě.
usak

Příspěvekod keras » 05 dub 2009, 11:04

Jo taky už mě "serou" ty věčné "aktualizace". Nedělá ten sw mrkvosoft??? :D Já vím, že někdo řekne že se na tom sw pracuje... Ať jsme rádi za tu podporu, co by z to jinej dal... Ale nic není sakra pořádně. Furt chyby !!! Furt restarty. Zdá se že ten "nej" fw je v nedohlednu... Za ty prachy by to mohlo vypadat ale jinak!!! Ještě že nemám 8000, to by mi jeblo :D
No nic...

Já jsem ten 2.47 měl, ale bohužel se mi zdál u SD horší obraz. Víc zrnil... Tak jsem nechal 2.46. Obrazově se mi zdá nejlepší. Nevím no...
Ale asi zkusím zase ten 2.47 jestli říkáš, že tam to ten player nedělá. Ten timeshift celkem nepoužívám, to by mi tak nevadilo... Čekám ne ten 2.48, ale furt nic. Stejně tam ale budou zase chyby... !!!
Tak ahoj
Keras
keras

Příspěvekod SPAKO » 05 dub 2009, 15:13

keras píše:Jo taky už mě "serou" ty věčné "aktualizace". Nedělá ten sw mrkvosoft??? :D Já vím, že někdo řekne že se na tom sw pracuje... Ať jsme rádi za tu podporu, co by z to jinej dal... Ale nic není sakra pořádně. Furt chyby !!! Furt restarty. Zdá se že ten "nej" fw je v nedohlednu... Za ty prachy by to mohlo vypadat ale jinak!!! Ještě že nemám 8000, to by mi jeblo :D
No nic...

Já jsem ten 2.47 měl, ale bohužel se mi zdál u SD horší obraz. Víc zrnil... Tak jsem nechal 2.46. Obrazově se mi zdá nejlepší. Nevím no...
Ale asi zkusím zase ten 2.47 jestli říkáš, že tam to ten player nedělá. Ten timeshift celkem nepoužívám, to by mi tak nevadilo... Čekám ne ten 2.48, ale furt nic. Stejně tam ale budou zase chyby... !!!
Tak ahoj

Presne moje slova.
SPAKO

Příspěvekod keras » 05 dub 2009, 20:09

USAKU DOPR........... ten poslední fw 2.47 to dělá také !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatní tedy pozor! FW 2.47 má také chybu playeru, že při rychlopřetáčení dopředu skáče při zastavení "někam" na index dopředu...............!!! (Samozř. po fleši bylo tovární nast...)
Ach jo, soudruzi, soudruzi... Ten sw je horší jak "linux"... Furt něco hledat, něco nastavovat, něco ladit, samá beta, samé kiksy!!! Za ty prachy by u toho měl stát osobní poradce a ne to co předvádějí... Dochází mi trpělivost!!!
Hernajs SPAKO neni na to čas, co?! Nechápu, že 1100 o litr zdražili mrchy!

Ahoj
Keras
keras

Příspěvekod Návštěvnik » 05 dub 2009, 22:45

Ahoj chlapi a karas!!Vubec mě netěeši že musim s karasem souhlasit a nedivim se jak je naštvanej.Sleduju jak se postupně dopracováváte k memu poznatku o kvalitě tohoto přistroje.Karasi měl jsem nedávno na stánkách 8000 krétkou debatu ohledně Panáka plazmy.Je to hroznej pád ,když jste zvyklí na konfortni a kvalitni pohyb na recorderu v nahrávce super střih posuv na setinu sekundy po okně ,takže nepoznáte kde je střih a to vše se dá zvládnout s nastřihanim jednoho filmu za 5-7minut!!!!!!Když je to nahrávka do jedne hodiny, tak se to dá vypálit na DVD do 10 minut a mužete to hned někomu ukázat, to vše z daleka neumi Vantage ale Kvalitni značka.Bohužel jsem očekával že koupim podobnou kvalitu ale pravda je někde jinde.Snad se do meho duchodu dočkám lepšiho FW a bubu si moci v pohodě nastřihat nahranej pořad a nebudu muset tábořit u počitače jako nějakej skautik.Dávno mě přestalo bavit po někom něco dodělávat, nemám na to čas . Když koupim zařizeni v hodnotě kolem 16000Kč tak očekávam komfort a super kvalitu ,ale misto toho neustále překvapeni a kopance.Smiřil jsem se stim, v životě jsem přiše mnohem o vic, tak na to házim kládu!Nahrávam na HDD jak na Vantage tak na Panasonic recorder a udělam si s tim bleskově co potřebuju a Vantage necham Vantage.Dá se využit jinak na to je zase dobrej , musi ho to naučit pánove co to umí ,snad se toho dočkáme.Karas držim palce ,myslim to upřimě, do nedávna mě to ještě bavilo upravovat vše podle sveho, ale čas a práce mi to vše vzala.Možná na stará kolena se psem na zahradě toho času bude vic.AHOJ .
Návštěvnik

Příspěvekod keras » 06 dub 2009, 14:19

Návštěvníku je to přesně tak jak jsi psal!
To stříhání je taky KATASTROFA!!! Lepší to nechat s reklamama a přejet je než to peklo na Vantovi!!! Já už jsem Vanta jinde v threadu vychválil jak to jen šlo (aby si někdo nemyslel :-) )tak je čas na něj koukat zase normálně při zemi. Je fakt, že obrazově se na něj žádnej receiver nechytá a ještě snad EPG - pokud se ta svině nerestartuje-u mně viz tl. info, u jiného last atd atd... Ale jinak stojí za prd. Železem je dobrej, no dobrej - topí jak hrom!!!, blbne DO, dlouho bootuje!!!, dlouho trvá přepnutí kanálů, ale ze všeho nejvíc ho degraduje bohužel soft... To co předvádí - hnus!!!
To jsem si zas pobrečel... ale ať se jiní dozvědí i tu druhou stranu mince... Zdaleka to není to nej v té ceně!

Ale zase musím říct, že za 6,5tis. jsem o žádné hračce tak dlouho nevydržel psát... :D Bude to asi těma chybama, co?
Keras
keras

Příspěvekod Navštěvnik » 06 dub 2009, 20:56

Ahoj karas!Kolega v praci má taky Vantage a je zrovna tak šilenej do elektroniky jako já a řikál že mám napsat o tom ovladači co zjistil po rozebráni. Udajně tam jsou baterky paralelně.To znamená že se navzájem mužou vybijet.To muže být přičina těch komplikaci při přepínání.Nemužu to potvrdit neviděl jsem to rozebrany.To přepínáni jak píšeš je delši, ale já jsem tam nastavil ve Video Settingu- TV Resolution -1080i a je to rychlejší.Automat to zpomaluje hodně.-------Stěhování nahrávky z HDD na flasch je v pohodě a obráceně taky to se mě libi, jdou tam nastrkat fotky ,libí se mě u nahrávky ten popis z EPG i ta fotka (u Panasonicu se rozjede video záznam)to vše je nádhera.Jen to dotáhnuot do konce s tim neštastným pohybem v nahrávce a ten nefunkční střih a udělat z toho opravdovej skvost.To je náš sen!To dlouhe datovani má snad rekord ze všech satelitu co jsem zatim měl v rukách.Procházim občas fora a i ostatni maji potíže s externim HDD s napájením s vypínánim ve spénku , sekání, kostičkováni, trhání obrazu,nahrávky na flasch v pohodě a na HDD s problémama.Fergusoni i Goldeni nejsou na tom o moc lépe Topfidi s plným HDD začnou blbnout totálně 1Tb.To jen pro uklidnění v našich řadách protože to nebude asi tak jednoduchy.Neméme asi tak našláplej výzkum jako značky v tom to asi bude.Ahoj a pevne nervy přeji.Taky je často potřebuju!!
Navštěvnik

Příspěvekod keras » 06 dub 2009, 21:38

čauves návštěvo,
Ty baterky je pěkná hovadina!
Za prvé by si to nikdo nedovolil! je dát paralelně (a to by tam dal přece jen jednu velkou tužkovku), za druhé veškeré ovladače pracují na 3V (už jen kvůli ledce), za třetí by to šlo jen na jednu bat. (a to nejde), za čtvrté jsem to teď pro jistotu měřil :) a paralelně nejsou!!!... Jo a za páté už je tam mám 3 měs. a napětí i proud OK... Mluvím tedy o novém ovl. na mikrotužky...

To přepínání je samo rychlejší když je to ve Vantu natvrdo na nějaké rozlišení, ale Panák má o malinko lepší upscaler a kvalita SD kanálů je lepší na režim ve Vantu na auto... (když to dopočítá TV sama...)

To trhání a kostičkování se u HDD bohužel stává, ale jen když se hodně přepínají kanály na stejném transpondéru (při nahrávání) a prostě se s tím jebe... A hlavně při nahrávání HD kde je vysokej dat. tok-tam je to hodně znát... Jakoby to nestíhalo...

Další blbej poznatek je, že u posl. fw (2.47) při přehrávání zůstavá občas "viset" zobrazení hlasitosti !!! Musí se vyjet backem
Prostě player je úplně sprasenej!!! Asi kulíšci ví proč ho ve 2.48 předělávají!!!
Jak ale bude vypadat nevej ?

Omluvte moje výrazy, ale kdo neokusil-nepozná... :D
Jo máš pravdu-pevné nervy...
Keras
keras

Další

Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100