2primo
fw mi trval asi tak +-5min... Už si to přesně nepamatuju...
Flešoval jsem kde co, od mobilů, MB, DVD mechanik... tam jsem vždycky ups raději měl danou... Ten bootloader mi je jasnej, ale myslím, že usb pak nebude funkční. Ten potřebuje driver kterej je normálně zavedenej až při naběhnutí firmu...
Na to že je to tak jednoduché a nabízí upgrade fw i normálně v menu lidem neznalým, a nabízí to i ze satelitu kde výpadky mohu být a jsou i častější než výpadky napájení ze sítě tak nevím jak to mají ošetřené. RS233 tam není ani na desce tak jedině ten J-tag ale to doma těžko někdo rozjede. Ani na desce není baterka jako třeba od biosu...
No mám doma udělanou redukci z poč. konektorů (ty co jsou v ups) na normální zásuvku, takže raději to použiju. Má to do 30W což vydrží dost dlouho...
2pavel
já mám také napájení u toho rámečku zvlášť. 1x datovej mikroUSB a 1x pomocnej malej kulatej (byl k tomu kábl a na druhé straně je také usb) PC má na každý řadič usb max. 500mA (některé ani to ne!!!)
Ale jak jsem psal vant. má tvrdý zdroj do usb a v poho to jede i na ten 1 datovej...
2romko
Tak toto přesněj jsem také řešil (SD kvalitu u HD příjmačů) Jestli si tímto v SD pomůžu. Přeci jen cz HD je jen nova. Na různých fórech jsem se vyptával. Odpovědi byly všelijaké a moudrý jsem z toho nebyl. Někdo mi říkal, že z hovna byč neudělám, někdi zase pravý opak...
Teď budu mluvit o 23.5°...
Je pravda, že největší podíl na lepší kvalitě je to, že vypustíš A/D a D/A převodníky... A pokud máš kam to hdmi z vant. připojit tak moje "zkreslená"
(zkreslená proto, že vant. mám doma
) rada je JDI DO NĚJ na 23,5°!!!!
Budeš příjemně překvapenej jaký obraz na SD kanálech je!!! Fakt je rozdíl velice znatelný. Měl jsem možnost obraz porovnávat na SD strojích Kaon 570, dreambox 500, ferguson 6900, openbox (číslo nevím), topfield 6000. Jednoznačně to hdmi má svoje velké +. Obtaz na vantage je bezkonkurenčně nejlepší. Ten Kaon taky nebyl špatnej, ale na Vant. neměl ani náhodou.
Ale DIGI to je peklo!!! Tam kvalitu hodnou pro Vantage asi těžko najdeš. Měl jsem možnost Vant. zkusit u kámoše na 1W jestli to EMU pojede. Emu jelo dobře ale z obrazu jsem byl oproti 23,5° velice zklamanej. Na 1W si myslím, že bohatě stačí dobrej SD přijmač. Tam těch peněz bude škoda !!! A myslím že na 1W bude HD kvalita pofiderní... Je tam vůbec HD??? nevím, nezajímal jsem se.
Osobně preferuji daleko míň programů ale v pořádné kvalitě... Pokud budeš mít na Vant. tak si kup taky Skylink a otoč parabolu...
Samozřejmě to myslím nadneseně
Toto je tedy můj můj můj názor...
Jo kluci díky za linky - už to studuju