čau
2 primo+losos
Mě už věci které mají svůj "op. systém" pěkně serou!!!!!! Tím myslím mobil s win. mobile, tím myslím htpc, tím myslím i satelity s linuxem atd. atd. Neberte to prosím doslova - určitě se najde i spousta oponentů a samozřejmě budou mít pravdu !!!
Něco co se dá měnit, moc nastavovat, dohrávat aplikace stojí PĚKNĚ ZA HOVNO !!!
Samozřejmě to říkám s nadsázkou, ale zkutečnost je taková, že není nad "jednou nahraný fw" a hotovo...
Život je příliš krátkej na to abych se furt hrabal v systému, nastavoval, dolaďoval, hledal soft, spojoval do sítě atd...
Určitě mi rozumíte. Jistě řeknete že třeba linux, win, dos, a třebas symbian je nebe a dudy, ale přesto...
Kámoš mě furt cpal do toho abych koupil dreambox !!! Spojení do sítě a načítání key na *igi přímo z netu prej nemá chybu. Jo ale má ho pár měsíců, furt něco ladí, někdy to jde ale někdy ne (a jemu prej víc ne než jo) jeho družice (tím myslím družka) je pořád nasr... že to nejde nebo co má udělat aby to šlo
a volá mu...
Po těchto všech zkušenostech jsem šťastnej, že jsem šel do toho vanta... Nastavil jsem to a hotovo. I když je fakt, že koukám po nových fw
A příště až si budu cokoliv kupovat tak na to budu hodně brát zřetel. Mobil bez winu nebo symbianu, satelit bez linuxu a počítač bez woken
Mám doma dvě malé děti a upřímě lituju, že to moje ladění a nastavování je na úkor nich
Je to neomluvitelné!
No právě "kam ten svět spěje"!!! Každej člověk má dnes život uloženej na hdd, flash, dvd a ram (i já) a nezbude po něm nic. Potomci pak hdd zformátujou, do ramek vypnou napájení, flašky vyhodí páč budou děsně malé
, DVD nepřečtou a bude tma, nezbude po něm zhola nic!
No tak sorry za tu slohovku...
A nebíte mě!
Jo losos nechci pochybovat o inteligenci usaka!!! Pokud říká, že praská v příjmači tak to snad z repráků nebude myslím
Se divím ale, že mu to furt jde? Je to docela tragická vada (pokud to tedy je ten el. výboj)...
Usaku dej vědět jak si zítra dopadl. Kupovals to na netu? Staservis???