forum.vantage.cz

Podpora přijímačů Vantage

Zkušenosti s HD-1100 S + také zkušenosti s externí HDD...

Diskuze o přijímačích řady Vantage HD.

Re: Má už někdo zkušenosti s Vantage HD-1100 S

Příspěvekod usak » 21 úno 2009, 20:02

Ještě to prasknutí se neobjevuje pravidelně, ale úplně nečekaně, přepínáš programy a najednou prásk šupa, přesně jako když zkratneš dva dráty. Takže se to ani nedá rozebrat a zjistit co to dělá poněvadž to udělá třeba jednou a pak až za tři dny. Zatím se mi, ale nestalo, že by zamrz nebo se nějak sekl akorát ten skylink problikne někdy kódovaný, ale okamžitě naběhne.
usak

Příspěvekod keras » 21 úno 2009, 21:34

čau
tak s tou rychlostí já mám přesně opačné zkušenosti!!!!!
Kaon 570 přepínal 2x rychlejc a třeba takový Topfield (tuším 6000) to je v přepínání machr nad machry - je to okamžité!!! Brada mi spadla u topfielda...
Někdo sice může namítnout, že toto jsou jen SD modely ale když u vant. přepínám jen mezi SD kanály tak kam se na ně hrabe! No asi je to o zvyk...

No ten návod jsem Ti psal jak to je. Souhlasím s Tebou :D

Já timeshift nepoužívám páč mě sere ten hdd co se furt motá !!! A ani není čas koukat furt na bednu. Mezi 16ti cz programy si vždycky něco vyberu. Na terestriálním analogu jsou 4 programy (tady u nás). Toto je proti tomu žůžo :D

To prskání zkratu může tedy pocházet pouze z pulzního zdroje... Jestli se Ti tedy zdá, že je to el. výboj... Pokud bys to rozdělal jak jsem Ti radil, našel bys možná na plošňáku od zdroje očouzené místo od výboje a nemusel bys čekat až to udělá samo. Pokud třeba není někde švihlé trafo tak to najdeš... Pak by stačilo jen danné místo nějak ošetřit (proškrábnout atp.) Lepší než to posílat na záruku... Nicméně i po tomto zákroku to na záruku poslat můžeš. Ale určitě bych s tím něco dělal (i reklamoval), nenechával bych to až to klekne. Dyť si chtěl černý model ne? No asi už je pozdě...A silver model bych osobně tedy nerozchodil :D Plazmu mám černou, všechno doma černý (teda kromě .... no nic :D ) a toto by to kazilo!

Jo to DO o něm jsem psal na začátku threadu, že se blbě mačká, že tam má nějaké planžetové membrány či co. Stane se mi taky že to cvakne, člověk si myslí, že to zmáčknul ale ono nic. Je to o zvyk-musí se na ty čudle pořádně zatlačit aby to seplo. Není to Tvůj problém???
Keras
keras

Příspěvekod Návštěvník » 22 úno 2009, 13:25

DO mačkám jako dábel a nic, nejvíc blbnou šipky kolem OK, ale přes +, - to jede fajn. Včera v tom lusklo normálně při sledování programu. Chci kontaktovat prodejce, co poradí nebo nabídne, v pátek kolem třetí už jsem se nedovolal. Zatím mi ta barva neva, mám stříbrné domácí kino a video, ale chci v budoucnu samsunga s bluray (až se to trochu rozjede) a ten bude určitě černý, takže by to bylo lepší vše v černé. Jak říkám byl jsem tak natěšený, že jsem to hned zprovoznil. Ohledně toho nahrávání nastavil jsem časovač, vše uložil a pak se hrabal v menu editoval pořadí programů. Před tím než jsem šel do práce jsem to zkontroloval a bylo vše OK, druhý den bylo načasování pryč, ale nic se nenahrálo. Odpověd byla na foru, načasovat a v menu už nic neměnit a bude to fachat, bohužel to mne nenapadlo vůbec, když čísla nahrávaných kanálů se nezměnily.
Mašinka je to jinak fajn a pokud vyřeším to praskání bude líp, pak ještě aby dodali dobrý FW a bude super.
Návštěvník

Příspěvekod keras. » 22 úno 2009, 14:13

Co tam máš za fw??? Tu betu 2?
keras.

Příspěvekod usak » 22 úno 2009, 16:18

Mám tam tu poslední před beta s tím špatným EPG.
usak

Příspěvekod keras » 22 úno 2009, 16:40

Ten je zrovna na hovno, moc lidí ho nepoužívá... Dej tam 024101 a nebo poslední 024601_beta2...
Předpokládám, že máš skylink takže s emu... :D
Jinak vant. má dost dobrou podporu takže jsou furt novější a vychytanější verze. Já čekám, že "mi" opraví vypínání napájení do USB ve standby :D
I když jestli to budeš vracet, tak to tak nech. Nekoukal ses dovnitř?
Keras
keras

Příspěvekod usak » 22 úno 2009, 16:51

Nechci to moc předělávat a čekám co bude s tím posledním, jsou na něj celkem dobré ohlasy už je beta 3 tak vydržím na final a uvidím. Zatím se spojím s prodejcem a budu vidět co mi odpoví. Rozdělávat ho sám určitě nebudu, stará by mě vzala sekerou, už tak jsem ji musel koupit prvně kočárek než se mohl ukázat doma vanta.
usak

Příspěvekod Primo » 22 úno 2009, 19:57

Hosi to cumim, sice to sem nepatri, ale berte to jako osvetu. AZBox prichazi s HD prijimacem s plnou multinedialni podporou, pri pripojeni site muzes brouzdat po internetu, hrat internetova TV a radia, zvlada to fury formatu a ve vyssi versi to ma wi-fi sit a podrzte se je to linuxovy, tedy s podporou jako pro Dreambox. Mrknete na pripojene stranky, jsou tam i videa. A cena kolem 7000 za nizsi model. Kam ten svet spjeje...
http://www.parabola.cz/clanky/3428/azbo ... rijimac-1/
http://www.parabola.cz/clanky/3439/azbo ... rijimac-2/
http://www.azboxhd.cz/
http://laki.dvhk.pl/index.php?id=69
Naposledy upravil Primo dne 28 úno 2009, 15:38, celkově upraveno 2
Primo

Příspěvekod losos » 22 úno 2009, 22:02

Pro Primo :
To co AZ Box má umět a zatím umí není totéž. Zatím toho moc neumí a kdožví, jestli ty slibované funkce vůbec někdy fungovat budou. Takže berme ty jeho opěvované vlastnosti s velkou rezervou... (Tedy ZATÍM).

Pro usak :
Pokud to praskání je opravdu v přijímači nějaký zkrat, je třeba s tím něco dělat.
Může to být ale např. jen prásknutí ve zvuku (v reproduktorech), což u digitálních sat. přijímačů je běžný jev... zkus rozlišit a blíže určit zdroj toho zvuku.
Naposledy upravil losos dne 28 úno 2009, 01:50, celkově upraveno 1
losos

Příspěvekod keras » 22 úno 2009, 22:36

čau
2 primo+losos
Mě už věci které mají svůj "op. systém" pěkně serou!!!!!! Tím myslím mobil s win. mobile, tím myslím htpc, tím myslím i satelity s linuxem atd. atd. Neberte to prosím doslova - určitě se najde i spousta oponentů a samozřejmě budou mít pravdu !!!
Něco co se dá měnit, moc nastavovat, dohrávat aplikace stojí PĚKNĚ ZA HOVNO !!! :D :D :D
Samozřejmě to říkám s nadsázkou, ale zkutečnost je taková, že není nad "jednou nahraný fw" a hotovo...
Život je příliš krátkej na to abych se furt hrabal v systému, nastavoval, dolaďoval, hledal soft, spojoval do sítě atd...
Určitě mi rozumíte. Jistě řeknete že třeba linux, win, dos, a třebas symbian je nebe a dudy, ale přesto...
Kámoš mě furt cpal do toho abych koupil dreambox !!! Spojení do sítě a načítání key na *igi přímo z netu prej nemá chybu. Jo ale má ho pár měsíců, furt něco ladí, někdy to jde ale někdy ne (a jemu prej víc ne než jo) jeho družice (tím myslím družka) je pořád nasr... že to nejde nebo co má udělat aby to šlo :D a volá mu...
Po těchto všech zkušenostech jsem šťastnej, že jsem šel do toho vanta... Nastavil jsem to a hotovo. I když je fakt, že koukám po nových fw :D
A příště až si budu cokoliv kupovat tak na to budu hodně brát zřetel. Mobil bez winu nebo symbianu, satelit bez linuxu a počítač bez woken :D :D :D
Mám doma dvě malé děti a upřímě lituju, že to moje ladění a nastavování je na úkor nich :( Je to neomluvitelné!

No právě "kam ten svět spěje"!!! Každej člověk má dnes život uloženej na hdd, flash, dvd a ram (i já) a nezbude po něm nic. Potomci pak hdd zformátujou, do ramek vypnou napájení, flašky vyhodí páč budou děsně malé :D, DVD nepřečtou a bude tma, nezbude po něm zhola nic!
No tak sorry za tu slohovku... ;) A nebíte mě!

Jo losos nechci pochybovat o inteligenci usaka!!! Pokud říká, že praská v příjmači tak to snad z repráků nebude myslím :D
Se divím ale, že mu to furt jde? Je to docela tragická vada (pokud to tedy je ten el. výboj)...
Usaku dej vědět jak si zítra dopadl. Kupovals to na netu? Staservis???
Keras
keras

PředchozíDalší

Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100