Ahoj, celou dobu zdejší diskusi sleduji (podrobně) a dnes jsem znovu podrobně přečetl, nebo spíš prostudoval kompletně celé toto vlákno. Trochu mne totiž stále trápí, že se vám nedaří "zmrazit" harddisk.
Velice mne mrzí, že to nemohu vyzkoušet osobně, a tak se odvážím aspoň následující připomínky, protože keras přece jen nepopsal přesně, zda v Menu vše správně nastavil. Já si myslím, že ano, ale.....
Takže :
1. Timeshift je třeba zapnout na Manual (ruční řízení) a potvrdit OK. (nesmíme ovšem potom "ručně" přes DO timeshift zapnout !)
2. Auto suspend, či auto standby je třeba dát na zapnuto, to jest ON. (=automatické vypínání dát na "zapnuto")
Pak by to mělo fungovat - aspoň u osmitisícovky to opravdu po 5 min. harddisk vypne.
To je celá moje připomínka, víc k tomu nemám co dodat. Možná to na USB opravdu takto nepracuje, nevím...
Tak ať se daří, já půjdu za chvíli zase odhazovat sníh - je ho tu u nás již po pás...
P.S. - ten levný Comag SL 100 HD opravdu není nic pro fajnšmekry, kteří od přijímače vyžadují maximum informací, on je nedodá (stejně jako Topfield), ale je velmi vhodný pro běžné uživatele, kteří o "nějaké informace" nestojí. A je také pravda, že k jeho ceně je nutno připočítat cenu za CI modul Cryptoworks. Ovšem, pokud někdo plánuje koupit Diablo 2.3, tak potom je to trochu jinak a je to dobrá volba...