Zdar Primo
No ty právě mluvíš o tom druhém kostičkování! Toto co já myslím jsou nevyhlazené hrany... Sem to blbě řekl!
Sílu mám 94 a kvalitu 91. Zajímavé je, že na starém SD Kaonu jsem to měl S=cca84 a Q=cca70. Parabolu mám hodně starou, ještě kovovou prům. asi 65cm-nevím přesně, ale je menší...
Jo tu síť jsem ještě nezkoušel a kdo ví jestli budu. Psals: "Je videt ten USB disk z PC". To určitě bude, ale já to chtěl naopak aby Vant. viděl přes lanku velkej 3,5" hdd v PC a mohl na něj zapisovat!!! Ale řekl bych, že přes lan toto asi nee.
Ten ext. 2,5 hdd (40GB) funguje super, akorát se hajzlík nezastavuje. Tak ho vypojuju no. Furt lepší než pouštět to htpc co mám vedle. Ono těch 40GB na příležitostné nahrávaní bohatě stačí. Pro mně určitě!
Kdo by věděl jak docílit vypnutí hdd (přes usb) alespoň ve standby modu dejte vědět!!!!!!!! Nový fw na hdd jsem dříve psal, že sem zkoušel, ale pravda je taková, že jsem na tento hdd fw vůbec nenašel
:
Toschiba 40GB
MK4021GAS
HDD2182 F
Psali mi, že by se s novým fw třebas vypínal, ale holt jinej fw nemám. Ani jsem na hdd firm nikdy nedával a nezajímal se o to zda to jde
Ale bude to určitě podobné asi jak na všechno ostatní (cdrom, bios, satelit atd.)
Ještě k tomu menu ve vantage. Timeshift (auto nebo ručně) na to vliv nemá a ta druhá položka se nejmenuje "hdd auto suspend" ale přesně "HDD Auto Standby". V infu je psáno, že při nečinnosti ten HDD po 5 min. přejde do standby režimu. Ale tím soudruzi stopro mysleli hdd interní přes sata ve vyžších modelech... Kdo ví zda HDD přes usb to vůbec někdy podporovat bude.
čau