Tak zdar
Ty vole perte ho tam!!! Teď jsem koukal chvíli na novu - kriminálka miami brada mi spadla až na zem... Jak to dělají to teda nevím, ale ten obraz - NÁDHERA !!! Citelně ostřejší a lepší obraz. Na čt1 byly zrovna zprávy v 6hod. a SD kanály také lepší. Jednoznačně. Hodně zblízka (50" plazma tak cca z 1m) se mi možná trochu jeví jakoby přibylo trocha obrazového šumu na SD kanálech, ale spíš se pletu... On už jen ten samotný přechod s HD na SD kazí dojem s jinak ucházejícího obrazu. Před tím jsem to určitě tak podrobně nezkoumal... Obrazově tedy verze 024601_beta2 - SUPER !!!
EPG i náhled kanálů (po stisku středového OK) je čeština v poho. Text asi velikostně stejný, ale je ostřejší a má možná jiný, tmavší, nádech... Osobně se mi zdá určitě lépe čitelný...
Uni čtečka taky v poho... Asi i emu, ale to nemám jak zkusit...
Co mě zklamalo tak 40GB HDD přes USB opět sám nevypíná.
Měl jsem to teda zatím tak 20min. puštěné ale nic... Ve standby taky HDD běží... Nezkoušel jsem to v tom standby nechat dýl, ale pochybuju, že sám vypne. To je velká škoda !!! Čekal jsem, že to opraví sakryš... Hejbání polžkama timeshift a auto suspend hdd NEPOMÁHÁ! Stejně jako v tom minulém firmu 024101 (předpředposlední s OK češtinou) Nechápu na co tam ten "auto suspend hdd" vůbec je? Nechám to ale trochu dýl, možná se pletu...
Akorát se mi stalo, že jsem omylem asi stiskl timeshift, začalo to na hdd nahrávat, nešlo to nějak stopnout (mačkal jsem čtvereček i tl. back-netušil jsem vlastně že byl zmáčknut timeshift tak jsem trochu zmatkoval že se to nějak kouslo) ale hdd furt blikal jako, že zapisuje, tak jsem ho vytáhl z usb a najednou se začal restartovat. Ale to jsem asi posral já - co měl chudák dělat
Někdo psal, že se mu restartuje přístroj když několikrát zmáčkne LAST (myslím ale vyžší model) Toto je tedy na 1100 v pohodě. Mě to nedělalo. Když pominu to moje vytažení usb při práci tak stabilita OK !!! Dělal jsem s tím psí kusy a v pohodě...
Myslím, že už jen kvůli obrazu to stojí za to...
Po nahrátí toho fw beta2 zůstalo vše jako před tím - kanály, nastavení. Ani nebylo potřeba dávat tovární nastavení takže vše v poho
Budu dál testovat...
Zkoušejte a pište taky!!!
čau