Tak blombu jsem nenašel tak už byl pokřtěn...
Pavle jestli myslíš ten poloprůhlednej plast - to elko - přilepenej samolepkou z boku u zdroje tak už je venku... Čekal jsem to horší, ale je pravda, že to trochu tomu proudění vadit může... Z boku takové dva velké ovály a přikrejou to tím plastem
Myslel jsem, že je to kvůli bezpečnosti aby se tam těma oválama nešáhlo, ale ty stejně pak přikreje ještě ten kovovej vrchní kryt kterej má po celé délce boku drobné žebrování... Jakoby spíš chtěli schovat aby tam nebylo vidět - zvlášť na zdroj ne
Tak šel ven pro jistotu... Udělal jsem taky pár fotek, ale nemá cenu je sem dávat...
Ten bílej konektor vedle zdroje u síť. vypínače (původně jsem myslel, že je to sata...) je stejnej jako od čtečky tak to bude asi na druhou čtečku jojo. No ale že je od toho prvního zase tak daleko?... Nebo že by SATA??? Ale to by měl 7 kontaktů + napájení
Jo ale ten "nezapájenej prázdnej konektor" naproti hdmi konektoru to vypadá jak molex na napájení... Ale je divné, že je zase tak blízko grafického jáda... To se musí prozkoumat !!!
Tak čau
P.S. Je fakt, že je po stránce zpracování, lajoutu atd... poměrně dobře udělanej oproti jinejm srajdám... Ale 6,5tis za těch pár čipů ty vole!!! Nojo, je to značka a novinka no!!! Cena pár stovek, možná ani to ne...