Nazdárek slovani!!!
Omluvám se, ale až teď večer jsem se dostal k netu. Dělám něco kolem baráku a když je volno tak smolím a ladím PC pro známé... Za děkuju... Znáte to
Tak tu pěkně diskutujete, to se mi líbí. Bez úšklebků a jízlivostí - musím Vás kluci pochválit - je to tu prima a děláte mi radost!!!
Nazdar losos Ty nadčenče - koukám, že Ti to taky nedalo s HDD!!! Máš dobrého bastlířského a badatelského ducha! Tak nám neumři ještě je spousta bádáního...
Sakra weny jak to že Ti neumí PC formát na fat32??? To kecáš! Buď máš Linux, ale o tom pochybuji když píšeš, že si amatér, a nebo ještě starší FAT, ale tomu taky nevěřím...
Šak jsem Ti psal hned nazačátku (nalistuj si to...) abys udělal novej formát disku !!!... To byl základ.
A prosím Tě jaké systémové soubory si na disku měl??? Je to ext. HDD - kdo ví co jsi tam měl za bordel!!! Možná myslíš koš (recycler) a system volume informejšn (obnovení systému) ale to vůbec nevadí widle je rvou skoro všude (na hdd, na flash nee...), těch si nevšímej. Akorát na PC je dobré zaškrtnou aby na tom ext. HDD nepoužívalo PC obnovení systému (ovl. panely-systém-obnovení syst...)
Vantovi samozřejmě vůbec nevadí co na hdd je. Je pro něj jen důležité aby byl správně naformátovaný ve fatu32 (musí na to být i přímo utilitka pokud ten hdd je větší, aby byl celý ve fat32...) a aby neměl chyby ! (použít scandisk nebo chkdisk)
DÁLE, MŮŽEŠ TAM MÍT NARVANÉ JAKÉKOLIV SOUBORY (akorát když jich je tam hodně moc tak při připojení hdd dost dlouho trvá než si je Vant "očuchá"-naindexuje...). On si sám vytvoří adresáře které potřebuje pro svou činnost (record, media, timeshift...atd.) a ostatní ignoruje (ale jsou ve vantu samozř. viditelné...)
Můžeš mít dokonce i hdd rozdělený na více logických jednotek s různým formátem... Ale vant bude vidět jen jednu tu ve fatu32. Další můžeš mít ntfs a tu používat třeba pro PC a vant jí neuvidí a nepřemaže...
Tímto ti samozřejmě weny nenadávám a nezesměšňuji Tě. Je to pro Tebe veliký přínos, že jsi na to vlastně přišel sám a chválím Tě za to Ty kluku kulišácká. A pro ostatní je to také poučné.!
Kluci klíží se mi oči mám mám před nimi metrix (samé 0 a 1...)
Návštěvník psal na cssf něco o 3D televizích - to musí být nářez! Taky zdravím kluku - sorry fakt málo času
Tož se mějte, zase sem mrknu.
Ahoj ahoj