Jo ferda 6900 je hnus, to je fakt. Ale abych Tě uklidnil tak Vant 1100 je také hnus. Mnozí mě ukamenují ta zento názor, ale nezlobte se na mě, na to, že to stojí sedmičku je to hnus na druhou!!! Ale bohužel je to nejlevnější hd vant a co bychom chtěli, že ano. To potom musíme šáhnout po držších modelech. No ona i ta 6000 je nic moc. Ale je aspoň široká... Kdyby alespoň ty soudruzi udělali šířku té 1100 na stejnou šířku ostatních hd strojů. No podle mně se to hodně nepovedlo. Ale kdo by pak kupoval ty dražší modely... Dát pajšl z 1100 do bedny 7000 jéjej. Ale to jsou už pak tři litry navíc - jéjej.
Ty jo senkor a hd ready a ty chceš na to hd saťák
Tak to je dobrá sranda. Ale bez urážky. Když máš dost chechtáků proč ne. Leda ten hd dát k tomu skleněnému crtéčku s tím, že časem si pořídíš nějakou placku.
Ty hd programy jsou hezké, přesněji řečeno nova. Nevím jak moc doma koukáte na cizí programy, ale tipuju, že ne... Čili pořád budeš v současnosti kupovat hd stroj jen na jeden jedinej program!! Kdo ví kdy ostatní začnou taky v hd. Furt všichni povídají, že člověk bude připravenej na hd, ale hovno s kroužkem. Pokud někdo sleduje cizí programy tak to smysl má. Jinak ne. Možná by nebylo špatné koupit SD stroj s hdmi výstupem pokud ho na té malé placce máš... Vynecháš DA převodníky, ale pochybuju, že na senkoru poznáš nějakej rozdíl... Je spousta dobrejch SD strojů s kvalitním obrazem a na ty bych se zaměřil asi já... A hlavně s USBčkem to je potom gut mašinka. Dokonce jsem četl, že Vant v SD nijak neoslňuje a některé o dost levnější SD strojky ho předčí... Nevím no... Veškeré české programy jsou v SD a asi ještě dlouho budou... Furt se těším na hd čt a prdy vody.
Sedmitisícovky i 8000 jsou dizajnově nádherné, ale je to krutá daň v poměru k financím... Kus plastu, nic víc. Možná použiješ dva tunery, ale to bys musel bejt panelákovej týpek a celej den ležet u TV
Samozřejmě to pánové beru všechno opět s nadsázkou, tak prosím nereagujte jakej je Keras debil...
Čili garrisone, smysl to fakt nemá
P.S. Doporučuji Ti za patnáctku či o trochu víc koupit do obýváku Panasonika 107cm (nebo víc) a mamka Ti bude ležet u nohou
A vůbec nemusí být full hd! Navíc už si nikdo nevšimne, co leží pod TV za hnusnej satelit
A klidně můžeš na tej placce dál honit SD satelit a kochat se nádherným obrovským obrazem... Potom ty vynaložené peníze budou mít smysl... Popřemýšlej o tom!