meklerene díky díky - tušil jsem, že se to motá kolem emulace... To je dobré to si kody čte přímo z družice a nepotřebuje ani lanku,flešku, nebo růčo... To jde určitě i na KD že ano? No zatím mi KD jde tak to neřeším (digi nemám). On totiš ten firmware vychází častějc ( cca 1x za měsíc) než se stačí změnit kody na nagravižnu 2. A tam jsou zas nové kody... A pak to zas jde pokud je mezi tím změní tak v novém fw jsou zakomponované asi. Já na KD zas moc často nekoukám takže mi to jde vlastně furt
Usaku Tobě dík za informace, to máš doma jak v Houstonu co??? Hjůstne máme problém Hezké počtení, jsi kutil Tim což...
Ale pánové už jse si všimli, že Vant má problémy u každého stroje jiné??? Jo to moc divné...
U někoho restart po "latest", u mně po "info" (to moc lidí nemělo asi), a u meklerena po "menu".... U někoho nahrávání, u jiného zase něco jiného... Proč jsou ty chyby u každého stroje jinde a nebo někdo nemá žádné??? Je to nějaké odfláklé a možná chyby v hardwaru ne? Nebo Jak to kdo má nastavené v softu tak podle toho? Jaké jsou názory?
Tož se mějte a testujte ten konečně českej 2.51. Konečně člověk ví co po něm Vant chce...
Ahoj
P.S Co digi má to cenu? Prej je tam dobrej discoveri co říkal kámoš. Jinak na skylinku 17 cz+sk programů s goot kvalitou tak digi snad ani nemá cenu ne?