Zdar
Jo jo přesně tak to mám... Mám ho ve stolku pod plazmou, poležené na DVDčku uplně vlevo a je něco málo přes půlku. Dývko má na šířku (a cela sestava, kino, video...) 43cm... Tennto má 26cm ... No a vpravo od něj mám ten ext. hdd přes usbéčko. No je to o zvyk. Tím, že ale ten hdd k PC nepřenáším (mám vlastně i vedle plasmy HTPC) tak by mohl bejt někde schovanej na furt...
To, že je u vyžších modelů vantage satovej hdd jsem našel v návodu... Tuhle 1100 jsem rozdělanou ještě neměl To by baba asi zešílela Ne dělám si srandu... Ale myslím, že tam příprava na hdd (ať pata nebo sata) nebude. Někde ty prachy museli ušetřit když je to jinak hardwarově stejné ne? (je tam navíc vlastně i lanka-ta je až 7100, na 6000 nee) No uvidíme časem až se do toho začnu vrtat ...
1.
Je na prd, že ten pulsní zdroj žene do USB pořád 5 voltů ať je ve standby nebo ne. A softwarově to nejde vypnout jak jsem psal. Ani volbou "auto hdd suspend" ani "timeschiftem".
Musím furt ten ext. hdd odpojovat když vypnu přijímač, což mě sere!
Kdyby někdo věděl - ozvěte se prosím...
2.
Abych nemusel používat ten malej ext. HDD-
Jak použít velkej HDD (myslím 500GB) v tom mojim HTPC, když ho mám hned vedle, aby se spojil s vantage??? (Buď přes USB, nebo přes lanku-router mám taky)... Kloudně ten HTPC nepoužívám tak by aspoň k něčemu byl. Ví někdo ???
čau a dík
P.S. Jo losos díky, na kabel se vyprdnu... Litr dobrej