čus
Pavle to je sakra odkaz
Zkoušel jsem dávat fw 2.47... Obraz na 1100 je hlavně v SD znatelně horší než na 2.46 !!! Font hroznej, rozplizlej, neostrej. Velikost stejná jak na 2.46... Při přepínání z SD na SD kanál zůstává černá obrazovka (i po továrním nastavení!!!) což na starší 2.46 po továrním funguje suprově - jen se obraz na chviličku zamrazí a hned je tam novej z jiného kanálu... Už mě to hledání firmu přestalo bavit - stejně je to teď naposled furt stejné. Fatální rozdíl byl z verze 2.41 s emu kterou jsme tam měl origo ze staservisu na verzi tuším 2.44 ve kvalitě obrazu! Tam byl posun znát. Řekl bych, že teď ten obraz nemá už kam jít. Podle mně už z toho lepší nevykouzlí... Možná ve fontech se dá laborovat a ve zlepšení češtiny - furt je tam dost věcí nepřeloženech....
Akorát perlička na konec:
Když jsem z verze 2.47 přecházel zpátky na 2.46 koukám nahrávky z HDD zmizeli, a velikost HDD hrozně malá při nahrávání to dokonce psalo, že již není volné místo!!!. Ženská doma řvala že tam něco měla...!!! Mě to štvalo taky. Na fóru na cssf jsem četl, že jsou problémy se ztrátou (přesně tedy s nezviditelností-inicializaci) nahrávek, že se to nemá formátovat, že to tam je ale není to vidět, že je to právě firmem tyhle chyby!!! Říkám si aha to bude ono, tak mě to potkalo taky... Dneska ráno jdu, že tedy dám zpátky 2.47 a uvidím co a jak. Kouknu a já měl debil vzadu píchlou z flešování tu 2GB flešku!!!!!!!! Koho by to napadlo...
Na hdd vše zůstalo jak bylo. Uf. Blbec no... Ještě že jsem neformátoval...
Tak čau