Anonymous píše:Kupoval jsem to samozřejmě na netu u staservisu. Dnes jsem s nimi mluvil nabídli mi, že s tím mám přijet pokud můžu a kouknou na to hned, nebo jím to mám poslat a budou to testovat tři týdny. Upozornil jsem na to, že mi poslali přijímač jiné barvy a dostal omluvu, na výměně netrvám. Tip na praskání v reprácích není špatný, včera jsem stál přímo u TV a to prasknutí bylo určitě reprák, ale některé z těch předešlých to nebyli, ty byli mnohem sylnější, prostě šupy jak blázen, ten reprák to je jen takové nic. Však jsem se taky třepal jestli to vanta přežil. Jinak rozhodně doporučuji koupi tohoto stroje, kvalita obrazu je znatelně lepší u SD kanálů. TV samsung LE40A786 a rozhodně bych už neměnil .
Garrison píše:No, já jsem jeden z těch co uvažují o koupi Vantage HD 1100. Tak bych se chtěl zeptat jestli to dokáže zaznamenávat na flash disk, keras už se zmínil, že má flash disky 2 GB. Tak bych ho chtěl poprosit aby zkusil nahrát alespoň 10 min a dal jsem vědět jestli to funguje. No a ještě bych se chtěl zeptat, jestli se ten flash disk může zasunovat a vytahovat za chodu vanta. .
Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků