Tak já měl taky problém s dálkovým ovladačem. Vždycky po zapnutí přijímače fungoval perfektně, všechny tlačítka, ale jakmile jsem na něj chvíli nešáhnul tak 30-60 sekund tak vůbec nešel, ani jedno tlačítko, prostě nefunguval a trvalo to tak 1 minutu (nebo do zmáčknutí něčeho neobvyklého) než se chytnul a zase začal normálně fungovat. To neobvyklé bylo ze začátku vše kromě kříže, potom už nefungoval kříž a čísla a aby se probral tak jsem mačkal barevný tlačítka, potom to už nefungovalo ani na ně, ale jen na tlačítka dole (lupa atd.), dále již jen na tlačítko TV, dále na libovolnou kombinaci 2tlačítek najednou a pak už se neprobral na žádnou kombinaci tlačítek, fungovalo jen zapnutí, vypnutí. Bylo to zrovna na vánoce
Myslím, že mi to dělal model RUX8-YC01NC. Poslal jsem ho na reklamaci (PO VÁNOCÍCH) a hned (V NOVÉM ROCE) mi obratem poslali nový (takže hezké svátky a nový rok) s označením RUX8-YC01N (bez toho C). Vím, že na tom co mi to dělal bylo to C navíc. Tak se mrkněte, co máte Vy, jedná se o ten nový typ.
Vantage HD-1100 S (Skylink), Maximum E85 - 23,5°E, 19,2°E, 13°E a 1°W, HDD Samsung 2,5" HM320JI v ext. boxu Welland ME940J