Nazdar lososi
No tak vidíš, neměl si ze mně zezačátku dobrý pocit když jsem se objevil na freaku a pěkně ste do mně šili !!! Třeba Jarin, to je dílo !!!
Zas takovej neználek ale nejsem, neboj se.... Prošlo mi rukama taky už "pár" věciček... No obraťme list... Pokud budeš chtít něco z 1100 vědět (kromě sítě, na tu se asi vyprdnu - zase samý nastavování a tak...takto se skylinkem je to v pohodě!) tak se zeptej rád osvítím zbytek váhavých jak si hezky napsal. Jo co ten technik z paraboly to je strejda..... že jo???
Jo jak si psal, že je málo českých HD kanálů...
Třebas čt1, čt2, čt4, čt24, prostě všechny čétéčka...si kolikrát říkám, že už by začali pokusně vysílat HD?
Maj taky vynikající obraz na to že je to "jen" SD tak je sakra dobrej a je dobrej proto, že maj výbornej dat. tok, že to je přes HD přijímač a hdmi spojením!!! To ten technik nikdy nepřizná!!! Ale je to fakt. Ten SD obraz je také výbornej!!!
Nekecej eselko hd comag?????? Na ten jsem koukal než jsem koupil vantageho... Je tady v čr zhruba za 4,5 tis... Jenomže ještě za litr modul na čeklink... To je 5,5tis. A nikdo mi o něm nebyl schopnej nic říct tak jsem raději vsadil na jistotu!
Tak myslíš, že jsem prohloupil s t tím 1100 ??????????????? (jediné co mě na tom sere je že ja to hrozně malej parchant! Kdyby to dali do 360-370mm široké krabice tak by to nemělo chybu!!!)
Jakej je ten comag sakra piš piš piš.... Jsem lačnej na informace... Jakej má upskaler??? OK ??? Co obraz ??? Co epégéčko??? Piš sakra !!!! A piš sem. Ono je to jedno... Tady chcípnul pes a nikdo to tu nehlídá. Už jsem je 2x prosil na kolenou ať přidají HD vantage 1100 do nadpisu threadu a myslíš, že se něco děje ?
Tak to napiš klidně sem. Několikrát ten název comag sl..... ZOPAKUJ a kdo bude chtít tak si to tu přes gugla najde !!!!!!!
Jo prosím Tě co s tím HDMI kabelem ???? Je ten od vantagů ok? Má cenu investovat litr do lepšího???? Já si teda u obrazu z novy jenom mlaskám. Už je kvůli tej nově a těch 30% ty prachy stojí za to! Lidi SLYŠÍTE? Fakt jo... Ta hlasatelka v půl osmý ve zprávách ty vole to je třída. Ty vole to je obraz!!!!!!!!!!!!!
Už si ani neumím představit, že by mohl být ještě lepší když dám leší hdmi kabel...Což?
Tak se měj a HD sakryš všem !