forum.vantage.cz

Podpora přijímačů Vantage

Střih záznamu na HDD

Diskuze o přijímačích řady Vantage HD.

Re: Střih záznamu na HDD

Příspěvekod Saidxxx » 01 lis 2009, 20:17

Ahoj Kerasi a přátelé tohoto fora.Navazuji kerasi na Tvé zkušenosti se střihem.Po nahrání FW 2.52 jsem hned zkoušel asi hodinovou nahrávku v SD kvalitě střihat, proběhlo to upně perfektně,hurá!!Jenže první vyhrání z kapse vyhání.Druhý pokus bohužel katastrofa konec pořadu se zasekl a pomohl tvrdý restart.Sakra, sakra ,co stím .Další pokusy,už nejde vubec nic.Tak se stím vubec nezdržuju ,je to marné,jen nevím proč to poprvé šlo uplně perfektně a potom taková hruza!!!Bohužel nahrávku musím poslat skartem RGB do recorderu 1/1strašná doba přehrání na HDD Panasonic a tam střih funguje stoprocentně,otázka nekolika vteřin.Záznam strácí na kvalitš hlavně HD ale zatím to nejde jinak.Počítač mám slabej,tam jsem zkusil poslat nahrávku 8,7GB vHD a málem jsem ho zapélil :D .Chudák se z toho vzpamatovával ještě hodinu.Takže tak přátelé . ;)
Saidxxx

Re: Střih záznamu na HDD

Příspěvekod keras » 01 lis 2009, 21:55

Čau saide
Jo to je svatá pravda. Na multimédia to chce určitě dvoujádro. Já mám jednojádro kolem 3GHz - bejvala to špička :D , ale teď ja to líná lemra. Kor na HD - to je peklo.
Píšeš, že střih na Panákovi je za několik vteřin. No to se nám může jen zdát. Moc dobře to nechápu, když ve strímu dokáže přehrávat nahrávaný pořad bez problémů (od toho je strím... ;) ) ale střih je pak taková katastrofa. Ale jako fakt katastrofa. Bohužel bez střihu se neobejdeme páč časy které jsou v TV definovány jsou pouze hrubě orientační! A pokud chce někdo dát pryč reklamy no potěš... Ty tam nechávám, to bych se asi vosypal úplně.

Před chvílí jsem děckám sosnul nového xmena v avi. Asi necelé 2giga. Uďál jsem z toho dvd páč náš starej player divxy neumí a obraz humus. Zkusil jsem tedy avi dát na hdd od Vanta a obraz paráda. Překvapilo mně, že přímo v avi je obraz pěkně 16:9, ale po převodu na dvd (poměr stran na auto...) to má nahoře a dole pruhy - blééé.
Už tu někdo avi na Vantovi řešil, nebo se na to ptal. Hrálo to hezky, bytrejt jsem nezkoumal. Akorát mě maximálně nasralo, že s tím avi jde ve Vantovským přehrávači jen stopnout obraz. Nejde přetáčet ani náhodou což je pěkně na prd!!! Jen si to zkuste. Nevím zda je to tím filmem, třeba to jiné avi přetáčet umí, ale pochybuji.
Napište prosím zkušenosti... A pomozte co s avi? Zas tak rychlej net nemám na stahování dvd5, to avi není špatný, ale co s ním? (Nechávat na hdd se mi to nechce, přeci jen placka je placka.)
1. DVD přehrávač s divx?
2. Převod zpět na *.vob, ale jak aby se kvalita nezhoršila? A má to vůbec cenu?
3. Terovej hdd na filmy?
4. Mám vedle plazmy doma dělané htpc, ale vůbec ho nepoužívám. Asi by to chtělo začít co? :) Je tam tuším jen 120GB hdd a win media centr. To by vlastně šlo dělat placky s avi a přehrávat je v htpc.
Jak to řešit? Asi č.4 že ano :lol:

Tož se mějte slovani
Keras
keras

Předchozí

Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100