Anonymous píše:Zdravim přiznivce VANTAGE.Dovolil jsem si vytvoři kratke zhodnoceni VANTAGE HD 8000S.Znamky od 1do 5 jako ve škole.Satelitni technikou se zabyvam od začatku kdy se vubec objevila na orbitu.Stavěni natačecich zařizeni,vlastni vyroby vcetně pozicioneru atd.Digital sebou přinesl mnohe vyhody přiklad množstvi kanalu ale v jake kvalitě že panove. A jsme u jadra o čem chci napsat.Vantage mam vlastně dva jeden Combo X221 a HD8000s.Jedna hlavni věc je kvalita obrazu v SD a HD.Ostatni je bonus navic dobře zaplacený!!!Vybaveni 8000 ma 1,obsluha celkem ujde 2,konektoru hafo 1,vzhled přistroje 2-,USB čelni panel nepovedena věc,po odklopeni celeho čela na na vas řvuo obrovske modre fleky VELMI rušive a nevzhledne,vhodne tak do dilny ,nemohu jinak nž za 4,Nahravani funguje i časovč neblbne,za 1,zvuk funguje po všech strankach za 1,Obraz SD za 3-,HD 1-2,Upozornuju zvlašt u SD na plazmě podavá VANTAGE HD 8000S silně podpruměrny obraz!!!!!!!!! kolik je jich na orbitu? Kolik HD?To si musite sami rozhodnout do jake televizky 55 nebo 66 mam i 42cm tam je obraz nejleoši! Do plazmy jsem vyzkoušel všechny varianty ale nepodařilo se odstranit digitali kazy. Jsuo to svisle trhance v pohybujich se věcech,okolo obrysu dvojte linky okolo pismen nitě plovouci ve vodě ,nejlepši přirovnani , Muj Vantage 221 mu dá s přehledem na frak!Mam ještě takovej LIDL šmejdik SilverCrest no ty si mohou podat ruce s 8000.Musim letět do prace tak zase někdy až zase koupim nějakej šit AHOJ?AHOJ?
kalibanmilan píše:Dobrý večer, uvažoval jsem o tomto přijímači, ale jsem velmi na "vážkách". Vy popisujete, že na Vaší LCD televizi je obraz výborný a na plazmě Panasonic TH-42PX80EA, kterou také vlastním je obraz hrozný. Proč tomu tedy tak je?. Děkuji Vám za odpověď. Milan K.
Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků