forum.vantage.cz

Podpora přijímačů Vantage

Zkušenosti s HD-1100 S + také zkušenosti s externí HDD...

Diskuze o přijímačích řady Vantage HD.

Re: Má už někdo zkušenosti s Vantage HD-1100 S

Příspěvekod keras » 02 bře 2009, 14:32

No vidíte kulíšci že to jde!!!

Díky za upřesnění typů... Nějakej tedy objednám... Bude pokoj furt chodit k vantovi a spojovat ho miniusbčkem pěkně otravovalo...
Koukal jsem u bohemky na tyto:
http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=72779
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=82483

Nemáte je někdo??? Třeba i bez Vanta... Zkušenosti??? Jsou za dobrý peníz...

A co firm 2.46 už ho máte??? Pište sakra... :D
ahoj
Keras
keras

Příspěvekod usak » 02 bře 2009, 16:15

Bacha na to, radši jsem vybral ze seznamu již odskoušených, nebo pohledej na foru jestli nejsou v seznamu nevyhovujících. Stačí aby měli trochu vyšší spotřebu při najetí a máš vymalováno. Taky jsem na ně konec konců koukal, ale radši šel do jistoty. Taky jsem zvědavý na nový FW, ale zatím jsem se nic dobrého nedočet, tak uvidím počkám ještě chvíli, je stáhnutý.
usak

Příspěvekod Primo » 03 bře 2009, 13:22

Pred chvili me prisel ramecek z bazaru, bohuzel ti ho nemuzu na vypinani odzkouset, ale jako obecna informace se hodi. Na dnesni dobu proklate malej, ale na prenaseni dat staci.
http://www.device.cz/produkt/5783/
Primo

Příspěvekod keras » 03 bře 2009, 14:31

2PRIMO
Ty jo za ty prachy !!!!! Sice mám doma IDE 40gb s rámečkem, ale kdyby tento vypínal...??? Na to příležitostný nahrávání to bohatě stačí. Já na tej 40cítce mám cca 10 nahrávek (asi 3 filmy SD + pár půhodinovek ...) a ještě je tam půlka místa. Spíš jde o to jestli ho vant roztočí a jestli se vypíná...
Nemáš prosím Tě možnost to na 1100 vyzkoušet????

Tady jsem našel hdd a ext. disky které vant podporuje, ale je to hrozně všeobecné!!!
Nevíte o lepším popisu podpoře ext. hdd???

Dík
Keras
keras

Příspěvekod mizu » 03 bře 2009, 19:20

Zdravim vospolok,

tak uz aj ja som par dni stastnym majitelom tohto pristroja. Musim povedat ze fachci super, a na 23.5 ide vyborne aj EMU. Obcas ma svoje muchy ako samovolny restart, ked sa moc hram s videom a inak je to super. Obraz perfektny aj na SD na 46". Klobuk dolu. HD ani nehovorim....

Ale mam jeden problem s externym diskom, kupil som si 250GB, vsetko fachci super. Az dovtedy dokym nevypne Vantage. Disk sa sice vypne, to je super. Pri zapnuti Vantage sa sice akoby zapne, ale pristroj ho nenajde a ja musim zapojit a odpojit HDD.

Nestretol sa niekdo s takym problemom ???

diky, Miso
mizu

Příspěvekod keras » 03 bře 2009, 22:07

Když se vant po standby s připojeným hdd "akoby zapne" tak se disk motá nebo jen ledka změní barvu nebo se rozsvítí ???????
Necvaká v hdd???
Pokud hdd jede (motá se) tak potom logika disku muže být nějaká "hloupá". Ale pokud se sám umí uspat tak to bych neřekl.

Pokud tedy má dost proudu (při bootu může dávat míň) na rozběh tak:
Jak ho máš naformátovaný? Nezkoušels ho nechat zformátovat na vantovi popř. na PC na fat32?
Zkoušel jsi jiný fw ?
Musíš taky napsat přesný typ disku! Je to ext. hdd nebo hdd v rámečku? Co je to za značku? Je uvedený, že jde bez problémů na vantovi nebo jsi koupil jen tak nějaký???
Keras
keras

Příspěvekod Primo » 04 bře 2009, 09:44

to: keras
Ten ramecek ti nevyzkousim, jak jsem psal drive jsem vantage cekatel a v posledni dobe laviruju mezi vanixem a linuxem :), ale řekl bych ze vypinat, ke sve jednoduchosti spise nebude. Ty musis shanet ramecek, ktery to ma primo ve specifikaci, ja jsem to cetl zatim jen u Samsungu.
P.S. Od te doby co jsem se dozvedel, ze KD Home zacina menit karty, tak uz s koupi HD prijimace nespecham.
Primo

Příspěvekod mizu » 04 bře 2009, 11:00

to Keras:

je to externy USB disk. Tento: http://www.sofos.sk/pc.aspx?content=TVR ... d_id;19721

Spravalo sa to tak, ze po vypnuti Vantage sa normalne hned vypol a hned po zapnuti sa zacal tocit ale po ukonceni bootu ho Vantage nenadetekoval, ako keby nebol pripojeny. Mal som vtedy poslednu betu2. Avsak, vcera som dal uz off verziu a zda sa ze to uz funguje. Na zaciatku sa roztoci a ked dobehne boot, tak zacne blikat kontrolka a disk sa nacita. Takze asi to bolo vo fw. Este som to poriadne netestoval, ale zda sa ze to ide. Inak hoci mam nastavene HDD auto stadby, tak aj pri vypnutom timeshifte sa mi nevypne. Az po prepnuti Vantage do STB, ale to mi az tak nevadi, hlavne ze ho uz vie po restarte nadetekovat :)

M.
mizu

Příspěvekod keras » 04 bře 2009, 16:22

mizu tak aspoň tak... Byl to fw...
Někde jsem četl o inteligenci rámečků. Myslím v powermanagementu. Toto bude asi ten problém. Oni sami ext.hdd se při nečinnosti umí vypínat. Vant si myslím, že tuto funkci používá u vyžších modelů které mají interní sata hdd. Tam to prý funguje. Ale přes to USB to pouze dává signál při přechodu do standby. Těch 5min. co tam píšou nejde ani na mých fleškách které jinak při standby zhasnou.
Ale o diskách už jsme toho tady psali tolik, že už je to furt dokola...!

Jinak primo díky... škoda že nebudeš vantagista :D

Prosím Vás kdo můžete vyzkoušejte:
Mám poslední verzi fw s EMU Vantage_024601...
23,5°, skylink
Dělá to pouze na čt2
Když sleduji čt2 a zmáčknu tl. INFO - okmažitě restart !!!
Na jiných kanálech to nedělá... Sere mě to!!!

Zkoušel jsem blbnout s tl. LAST, ale ten reboot neudělá. Na cssf.cz někdo psal, že mu last blbne-restarty. Toto jsem já nikdy nezaznamenal...

Jo a PIP i červené MoSAic furt nefunguje (na stejných transpondérech). Obrazy v menších oknech jsou stopnuté a neběží !!!

Díky

Edit:
Začíná mě to pěkně srát. Zase vant spadl-restart. Stalo se to po nahrávání novyhd. Ta nahrávka pak nešla zpustit a kouslo se to. Po chvilce restart... Řekl bych že ten 024601 se KURVA nepovedl !!!!!!!!!!! (- i ten font se mi zdá malej)
Také mají kluci problémy s viditelností nahrávek na hdd. A i některé programy prý nejdou...
Už se mluví o 2.47 beta2.
Doprdele ! Teď mi to INFO restartuje čt1 - kanál č.1. Na čt2 to už nedělá!!!
Dávám betu 2!
keras

Příspěvekod losos » 05 bře 2009, 03:21

No pánové, vidím, že máte o zábavu postaráno...nedá se nic dělat, časem se to firmware jistě z vajíčka vyklube v plné kráse...i já vám budu držet palce, aby se to povedlo brzy. A přeji všem hezký obraz, i když vím, že jej určitě máte...
47PFL5603D, TF 7710 HDPVR 750 GB, a od 18.11.09 Ariva 200 HD (zatím bez poruchy)
losos

PředchozíDalší

Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100