Tákže fw 2.46 s EMU
Někdo se tu ptal jak dloho trvá na vantovi fleš. Bylo to rovné 4min včetně restartu... (opět bez UPS
- mám jí hned vedle - lenost!
)
-Font písma je opravdu jiný, je o dost ostřejší, ale písmenka jsou o trochu menší a hubenější, což mě nepotěšilo. Ještě že mám 50"
(je tam dobrý když jste v EPG tak můžete dát ještě info, to dřív nešlo, a naskočí skoro na celou obrazovku detailní informace)
-je odstraněna ta posraná hláška když se zmáčklo nahrávání tak se to ještě ptalo jestli se má nahrávání stopnout když se přepne na jiný program... Stejně to ale nefungovalo a když se dal jiný progr. (z jiného transp.) tak se to zase ptalo jestli se má stopnout nahrávání... Tak teď při stisku nahrávání to rovnou nahrává. (Nesmíte se po tmě ale umáčknout
jde to rovnou - možná by nějaké potvrzení nevadilo...)
-obrazově bych řekl stejný jak 2.46 beta 2
-co se mi ale zdá tak je rychlejší přepínání kanálů. Obzvlášť z SD na SD (režim rozl. mám na auto). Ale i z novyhd na SD kanál bych řekl, že se to trochu zrychlilo...
-řekl bych že je lepší čitelnost kodů z karty. Dříve mi občas probliklo "kódovaný program" než se to chytlo, ale tady se to jeví lépe, zatím hláška žádná...
-boot je stejně posraně dlouhej !!! (odpoledne jsem si hrál u tchána s topfieldem 6000 - tam je vše blekově - paráda, pokud bych hledal rychlej SD stroj tak jedině tento!!! - škoda že nemá pvr)
-Psaly tam "Czech language fixed" ale v menu je to dost zmaštěný - možná horší jak před tím...
-hadr se furt motá... Ach jo
A jen perlička, koukal jsem teď na Barrandov a bitrate 37,5 !!! Klobouk dolů na SD !!!
Jo tchán na tom topfieldu má gitalku a Barandov mu už pár dní zase NEJDE - mrchy. Naši mají taky gital (přijmač můj starej Kaon) a těm jde v pohodě furt... Nevíte něco? Zapisy na kartě jsou stejné... Asi ten topfield to mrví. Gital měl zezačátku s Barandovem problémy, ale teď je to znovu !!!
Tak testujte...ahoj