čau koukám že se to tu pěkně rozjíždí...To je dobře!
2primo
Tak že bych zkusil při flešování vytáhnout vant ze zásuvky?
Nikdo zatím neřekl jak to je...Třeba časem někomu čez přeruší napájení a on se pak podělí se zkušeností...
Taky by mě to zajímalo jak to je. Kdo ví ať dá prosím sem vědět. Budem rádi!!!
Jinak kámoš má taky 85ku a multifokus si dělal z kusu pásoviny. Měl strach, že když se zhorší počasí tak budou problémy, ale prej v pohodě. Ona astra je silná jak hrom, tak když už tak to chce nastavit dobře intelsat a pak doladit astru na nejvyžší možný zisk. Ta tolik háklá nebude. Supr by bylo kdyby to někdo vyráběl už přesně nastavené na určitý průměr paraboly...Ale to by asi bylo problematické proto ty nastavitelné MF...
Jo cigi jede od Silvestra furt na stejné klíče!!! To je dobrá zpráva
Já jsem taky uvažoval o MF, ale cigi mě osobně už fakt neláká... Taky proto, že mám 50" a tam je to tragické. Rumuni se snaží tam nacpac co nejvíc ale kvalita ádiós...tralalá
Je fakt že už ani kloudně nekoukám na DVD. Vantage je fakt obrazově (a vlastně celkově) dobrý stroj. Výborný v porovnán s ostatními. Novu nějak nemusím, ale je to labůžo. Manželka slintá u Ordinace a vlastně já už teď také
Kdo jednou okusí kvalitu........furt se opakuju, tak pardon...
Ale Pavel má pravdu, pokud máš místo tak 1W nechat jak je a sehnat někde ve šrotě 60ku (klidně železnou), lnbčko za 150,- , disec přepínač, kousek koaxu a je pokoj... A dát si jen 23,5 (já osobně mám monoblok, ale 19,2 u nás doma k ničemu!!!)