Nemužu si odpustit jedno srovnání které jsem vyzkoušel při nahrávání pořadu finále Superstár, které moje rodina sledovala a bohužel ne v přímém přenosu.Já jsem měl štěstí jen na to, že jsem byl doma a pro všechny jsem to nahrával v přímém přenosu!!!
Jsem zatíženej na hudbu ,tak jsm to propojil s mou aparaturou dig.přenosem do AV rec. a začal nahrávat na Vantage 8000S a současně poslouchat talenty tohoto pořadu.Vše jsem pojistil dalším nahráváním na jiné zařízení Ferguson ARIVA 200 HD,jen na flash disk,ale fungovalo to OK.Další jen doplněk na PANASONIC recorder analog pozemni příjem.
No a hádejte který přístroj vyhrál.
Chování Vantage 8000S jsem nezažil,jak na truc se po krátkem čase obraz i zvuk začal zasekávat že se to nedalo poslouchat,no říkal jsem si ještě že to nahrávam tolikrát,a jen jsem ztlumil zvuk zesilovače a pozoroval nahrávání Fergusna ,no je zatím mladej tak vše proběhlo nad očekávání bezvadně.Panasonic standartní kvalita super.Bez jediného problemu.
Jsme na foru o Vantage a to je otázka pro vyvojáře,proč takové seky,a konkurence lehce porazí i ten nejlevnější HD přijímač na našem trhu.
Po spuštění nahrávky rodině jsem se styděl za tento stroj a předem je upozornil na strašné nahrávání, neustálé výpadky obrazu i zvuku.Jenže na HDD bylo vše až na malé výpadky signálu celkem vše OK.Nechápu chování tohoto stroje.Dokáže pořádně naštvat a nemám jistotu že spolehlivě nahraje muj pořad.
Nikdy bych už nechtěl HDD zabudovaný v přístroji!!!Jsou s tim jen potíže.