Zdar saide
Myslím, že mazat je škoda... Vyzkoušej chkdisk a pak defregmentaci a "sejra" nebo spíš díry v něm budou zase vcelku...
Já to asi budu muset taky udělat protože:
Mě ta mrcha zase vypekla. Hoši katastrofa. A to včera při ordinaci-nova hd. Nahrávám to babě a když na to koukala a zbytek se ještě dohrával tak cca 10 min. před koncem zásek!!!! Svině.
Nemůžu to tedy svádět přímo na Vanta i když za to podle mně stejně může on. A jak chápete když se to ženě stane 10min. před koncem ordinace tak to je prostě rodinná tragédie!!!
Nahrávka se zasekla a i hdd přestal blikat. Nepomohlo nic jen to vyrvat ze zásuvky. Samozřejmě nahrávka pak měla velikost jen 1mega a byla v čoudu. Nešla ani smazat!!! Pomohlo přejmenování nahrávky, pak se z ní vytvořil místou souboru adresář a pak to šlo smazat. Zhovadilost, ale asi jak se nahrávka neukončila tak to takhle zablblo.
Akorát je mi divný, moc divný, když koukám na nahrávku, která se při tom ještě nahrává, tak přece taky není ukončená a normálně to šlape. Je to strým no... Divný.
Takže chápete, že mé sympatie jsou zase na bodu mrazu a ohlížím se po něčem jiném...