čus
tak stenbaj bych asi neřešil páč když dáš k 1100 ext. hadr tak z těch 3 watů bude 6W... A pokud koukáš po ceně tak asi nebudeš kupovat flešku, ale právě hadr...
I když teď koukám, že se dá sehnat 128GB flešdisk za 2tis... , ale 320GB hdd máš za 1,5tis... A zase mi věř, že 320 je prd a bude Ti vadit, že nemáš 500 nebo 1 tera... A než se Ti vrátí v elektrice ta spotřeba flešky tak už budeš dědeček, jestli vůbec se vrátí.
Já osobně bych tedy koupil Arivu. Za 3.170,- hehe neber to. Má hdmi a obraz jak břitva. Ve standby má pod 1watt! Na každý mašině najdeš muchy, jsou to malý přetopený písíčka a někdy si dělaj co chtějí.
Said říkal, že to bude pokusný stroj. Jo to bude, ale za rok budou zase na trhu uplně jiný mašinky, pokud dáš tolik za Vanta nebude se ti ho tak lehce zase dávat pryč. Máš na něj 2 roky záruku a to bych tak řekl, že je v součastnosti na sat. přijímač tak akorát než kopíš novej, lepší... Snad mi ostatní prominou, ale necelou sedmičku za 1100 je hodně. To už raději 7100 - ten dizajn je někde jinde a koukáš na to pod televizí vlastně pořád... A je za 8,3tis což zas není takovej skok...
Oni se lidi trochu bojí těch poláků, ale stejně je všechno čína... Ať koupíš cokoliv vše je od ťamanů, ale i oni už dnes umí kvalitu.
Já bych arivu koupil z netu a v případě nespokojenosti bych jí do 14ti dnů vrátil...
A je po ptákách a ostatní prominou, je to jen můj názor...