Návštěvník píše:[code][/code]
Jak složitá je instalace toho neof.Sw? dokážeto každý PAKO nebo to chce odborníka?
Návštěvník píše:[code][/code]
petr píše:Návštěvník píše:[code][/code]
Jak složitá je instalace toho neof.Sw? dokážeto každý PAKO nebo to chce odborníka?
losos píše:petr píše:Návštěvník píše:[code][/code]
No, když dokážu nahrát nové firmware i já, tak to dokáže též každý pako...
keras píše:Sakra Peťo to si taková lemra líná, že si to neumíš najít? Těžko Ti tu někdo odpoví na takové základy které se válejí všude na netu.
"Asi začít ofic.. s kartou SKYLINK..."
Jestli chceš skylink, řekni prodejci, že chceš aby tam fungoval skylink bez CI modulu a on už bude vědět...
A o ostatní se nestarej a neřeš to tady! Pokus se hledat a studovat - to Ti bude největší odměnou a všechno pochopíš lépe než když Ti to tu někdo napíše.
Stejně nikdo neví co vlastně po přístroji chceš a jaké družice hodláš chytat...
Ahoj
losos píše:Pro petr :
napsal jsi :
"Dobře, chystám se ho brzo pořídit, čekám na dobrou cenu a co potom, jaký mám zvolit postup?Asi začít ofic.. s kartou SKYLINK a potom babo rad, od "A do Z"....... Díky za rady. Zatím to nespěchá, ale chci být ve vobraze...Zdravím."
No - tak obvykle se začíná přečtením návodu k obsluze, ne ? Vřele doporučuji...
petr píše:losos píše:Pro petr :
napsal jsi :
"Dobře, chystám se ho brzo pořídit, čekám na dobrou cenu a co potom, jaký mám zvolit postup?Asi začít ofic.. s kartou SKYLINK a potom babo rad, od "A do Z"....... Díky za rady. Zatím to nespěchá, ale chci být ve vobraze...Zdravím."
No - tak obvykle se začíná přečtením návodu k obsluze, ne ? Vřele doporučuji...
Díky ,tak na co je toto forum?????
Zpět na Vantage HD-8000 / HD-7100 / HD-6000 / HD-1100
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků