Weny,
nejlepší prográmek na formátování na FAT32 v PC je asi Fat32Formatter, jde to i pomocí Swissknife, ale ten má nějaké velikostní omezení, teď z hlavy nevím jaké.
Jinak píšeš, že máš nějaký starší firmware, mě to také u nějakého staršího dělalo(nevím už u kterého), že nahrávání přes časovač blblo, Vantage se zapnul, ale nahrávat nezačal, dělal jsem to tak, že jsem ho nechával zapnutý, on nahrál a sám se vypnul, další firmware tento problém odstranil, být tebou dám si tam firmware 2.52, je asi zatím nejlepší, 2.53 blbne u Skylink, nebo CSlink docela často hlásí "kódovaný program" a musíš přepnout tam a zpět aby se to "chytlo" je to dost otravné a 2.54 jsem zatím netestoval, tak ti ho nechci doporučovat
weny píše:Zdravím všechny, především kerase!
Na fakt, že mi počítač neumí naformátovat disk na FAT 32 jsem přišel tak, že při připojení disku k PC a zadání "naformátovat" se mi objeví tabulka, kde je NTFS sice na roletce, ale jiná možnost tady není, Prý existuje jakási utilita, ale to už je na mně moc.
Kerasi,
2 roky utečou jako voda, vždyť už to teď bude skoro rok, co ho máme a mrkni se na zdroj, je na něm pasivní chladič, ale ten je horkej jako svině, ale nemusí to být ext.HDD možná je takhle horkej i bez něj. Dělal jsi něco se zahříváním Vanta? Už mi štve, že se docela hřeje, asi tam někam přihodím ventilátor. Nejvíc se asi hřeje procesor, ale přímo nad ním je jen plech bez jakéhokoliv žebrování, takže dát tam ventilátor, tak nebude mít kam foukat
keras píše:Na druhou stranu je sice pravda, že to nějaký zvýšený odběr znamená, ale když si vezmeš CA modul který je údajně horký ja sviňa a dají se na něm smažit moje oblíbené "vantovské vejce" tak to bude daleko větší zátěš oproti hdd. (muže být jen horký od okolí uvnitř stroje - to nevím přesně...)
Dva roky je na něj záruka a nikde nepíšou nepoužívat 2,5" hdd bez napájení. A za dva roky tu budou uplně jiné přístroje a budem koukat po něčem jiném...
Ne, fakt se není čeho bát...
Vantage HD-1100 S (Skylink), Maximum E85 - 23,5°E, 19,2°E, 13°E a 1°W, HDD Samsung 2,5" HM320JI v ext. boxu Welland ME940J